menu

#FAQ Frequently Asked Questions 🤗


1: Moet ik een foto of sieraad meebrengen van de overledene of levende?


A: Nee, een foto of sieraad is niet nodig. Als medium leg ik een verbinding met de andere wereld en contact verloopt via mijn zintuigen en op mediamieke wijze.

U mag altijd foto's meebrengen wanneer u dat graag wil, maar het hoeft niet.


2: Ik wil graag eerst toelichten en uitleggen waarom ik een consult wil. Kan dat? Moet ik vantevoren informatie geven, zoals namen, geboortedatum of andere persoonlijke informatie?


A. Nee, gelieve vantevoren geen informatie te geven. Ik heb niets nodig, Als medium leg ik een verbinding met het energieveld van personen en via mijn zintuigen en op mediamieke wijze kan ik de informatie vertalen.

Tijdens het consult komt voldoende tijd om te reageren en direkte vragen te stellen.


3: Mag ik iemand meebrengen tijdens het consult?


A. U bent helemaal vrij om iemand mee te nemen als steun of extra oor of uit interesse wanneer u dat graag wil. Ik vind alles goed. Tijdens het consult zitten we gezamenlijk aan een tafel, zo ook degene die u meebrengt. Er is geen aparte wachtruimte.


4: Ik wil zo graag eens een reading meemaken. Maar ik ben echt bang om wat ergs te horen. Moet ik bang zijn?


A: Nee, je hoeft zeker niet bang te zijn. Een reading, een consult verloopt altijd liefdevol, ontspannend, emotioneel, direkt en oplossingsgericht. Als medium werk ik vanuit mijn eigen energie en leg ik een verbinding met de energie van de mens en dier en of leg ik een verbinding met de energie in de geestenwereld. Deze energieën is liefdevolle energie en werkt vanuit het hart, deze energie stroomt door iedereen, de hart energie. Daardoor kan een consult alleen liefdevol zijn, brengt het rust, antwoorden, kracht.


5: Kun jij mijn toekomst voorspellen?


A: Ja, maar toekomst staat niet vast, er zijn mogelijkheden. Als mens heb je je eigen hand in je toekomst. Als medium kan ik jouw mogelijkheden zien, jouw potenties, jouw wils en daadkracht, jouw overtuigingen en principes, jouw meningen, jouw belemmeringen, jouw obstakels, maar vooral wat jij als ziel graag wilt. De roep van de ziel is de weg naar de toekomst.


6: Ik heb niet zoveel met de doden. Laat deze maar rusten, maar ik zou wel graag een consult willen voor mijzelf, kan dat?


A: Ja, dat kan. Als medium werk ik vanuit mijn eigen energie en leg ik een verbinding met het energieveld van mensen op aarde en via mijn zintuigen en op mediamieke wijze kan ik de informatie vertalen. Hierbij is geen tussenkomst nodig vanuit de geestenwereld.


7: Ik geloof er eigenlijk niet zo in, maar ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig, werkt een consult dan wel?


A: Ja, een consult 'werkt' altijd. Er in geloven is niet nodig. 'Geloven' volgt vanzelf daar een consult wordt opgebouwd uit bewijsbare informatie die ik aan u verstrek op mediamieke wijze en u de persoon bent die deze informatie kan bevestigen op 'echtheid'.


8: Ik heb eigenlijk maar 1 vraag, is daar nu echt een heel consult voor nodig?


A: Ja, ook voor 1 vraag is een consult nodig. Tijdens een consult worden vragen niet alleen met ja of nee beantwoord. Als medium leg ik op mediamieke wijze verbinding met jouw persoonlijke energie en zo volgt betrouwbare informatie om jouw vraag te beantwoorden.


Esther Jacobs medium

Praktijk te Kaatsheuvel


FAQ Meest gestelde vragen en antwoorden over consulten die aan mij gesteld worden. 🌻


Mijn agenda: https://fb.com/MediumEstherJacobs/book/