Menu

HUISKAMER EN ZAAL AVONDEN 🌻

IK KOM NU NAAR JULLIE TOE 

"Heb je al eens een demonstratie mediumschap bij mij meegemaakt of nog niet en wil je dat eens bij je thuis organiseren, dat kan. Vanaf heden wil ik graag mijn demonstraties ook verplaatsen naar locaties buiten mijn praktijk. Ik wil daarmee uit mijn comfortzone stappen, mijn mediumschap sterken en mijn horizon verbreden. En zo ook voor mensen die geen vervoer hebben naar mijn praktijk, ik kan nu naar jullie komen, naar je huiskamer en of jouw vereniging/stichting lokaties."

Een avondje mediumschap duurt ongeveer 2,5 uur.
Ik ben bij je om 19:30 en om 20:00 beginnen we. Zaal 19:00 en beginnen we om 19:30.

De avond start met een korte lezing over mediumschap en de spirituele wereld, daarna zullen een aantal contacten plaatsvinden tussen dierbaren vanuit de spirituele wereld en de aanwezigen. Dit duurt tot ongeveer 21:30 daarna kunnen er eventueel vragen gesteld worden over mediumschap en de spirituele wereld. De avond eindigt om 22:00 uur.

Tijdens een zaal demonstratie vind iets extra's plaats een SPIRIT LOTING: Iedere aanwezige krijgt een lotnummer, waaruit 1 misschien meerdere nrs wordt getrokken. Degene met dit nummer mag aangeven van wie hij/zij graag een boodschap zou willen ontvangen vanuit de spirituele wereld.

HUISKAMER
Als gastvrouw/heer nodigt u voldoende mensen uit die dit graag eens zouden meemaken. Minimaal 8 aanwezigen, max. aanwezigen daar bent u vrij in.
De kosten voor iedere aanwezige is €5 pp hetzelfde als in mijn praktijk, alleen zorgt u nu voor de koffie en de thee.😊 20:00-22:00 ik ben er 19:30 uur.

ZAAL
Als vereniging/stichting nodigt u voldoende mensen uit die dit graag eens zouden meemaken. Minimaal 30 aanwezigen, maximaal aanwezigen daar bent u vrij in. De kosten voor iedere aanwezige is €3 pp dit is incl. SPIRIT LOTING. 19:30-22:00 ik ben er 19:00 uur.

Dit speciale tarief hanteer ik omdat ik deze avonden zie om mijn mediumschap te verdiepen en zo meer en meer mooie contacten te kunnen leggen voor meer mensen.

Deze Huiskamer en Zaal avonden zijn in overleg in te plannen, Huiskamer liefst op de woensdagavonden, een andere avond kan eventueel in overleg. Zaal kan iedere avond in overleg. Let wel, vol=vol en ook afhankelijk van de te rijden afstand. En minimaal 8 of 30 mensen aanwezig, maximaal bent u vrij in.

Wilt u graag reserveren, helemaal top, stuur me dan pb of berichtje via mijn telefoon 0618665037 sms of whatsapp,

Ik kijk er naar uit,
Liefs Esther

🌻🌻🌻
Hieronder kun je ervaringen lezen van eerdere demonstraties:

🌻LEES verloop avond Demo deel-1 
🌻LEES verloop middag Demo deel-2 
🌻Lees verloop avond Demo deel-3
🌻Lees verloop avond Demo deel-4
Deze avond verzet ivm ziekte
🌻Lees verloop avond Demo deel-5
🌻Lees verloop avond Demo deel-6

Lees hier recencies en ervaringen van mensen die eerder bij mij zijn geweest:

🌻
WAT IS EEN DEMONSTRATIE MEDIUMSCHAP?

Een demonstratie mediumschap is een bijeenkomst waarbij het Medium staat voor een zittend publiek en op mediamieke wijze contact legt met overledenen en op een liefdevolle en respectvolle manier overledenen voor even weer een stem geeft.

HOE VERLOOPT HET MEDIAMIEKE CONTACT?

Via mentaal mediumschap ontstaat er voor even een verbinding van de ziel van het medium met de ziel van de overledenen. Op deze manier kan via herinneringen en herkenningspunten de identiteit van de overledene worden vastgesteld. Eenmaal herkend dan is er even een mooi contact tussen de overledene en iemand uit de aanwezigen. Een prachtig moment om herinneringen, emoties te delen, vragen te stellen, een boodschap ontvangen of te geven.

Leven stopt niet bij het verlaten van ons aards lichaam.

Leven gaat door in het hiernamaals.

Communicatie tussen overleden mensen in de ongeziene wereld en levende mensen op aarde is mogelijk via ware mediumschip.