Menu

BIJZONDERE AANBIEDINGEN 🌻 

Tot 3 personen voor de prijs van 1 🌻

De volgende bijzondere aanbiedingen wil ik graag in deze bijzondere tijd mogelijk maken:

  1. WHATSAPP 1-3 PERS €55 video 1,5 uur
  2. READING 1-3 PERS €55 consult 1,5 uur
  3. HEALING 1-3 PERS €55 sessie 1,5 uur
  4. TAROT 1-3 PERS €55 legging 1,5 uur

*Avond/wknd tarief toeslag 25 euro per consult. 


Het is een bijzondere tijd waar een ieder dat anders ervaart. Juist deze bijzondere tijden vragen om bijzondere acties. Deze tijden is BEWUSTWORDING dat rust en duidelijkheid in hoofd, lichaam en geest brengt.

Zelfzorg en aandacht voor jezelf dat mag, is nodig en healingen en readingen kunnen daar zeer behulpzaam in zijn. 🌻 En mijn gidsen inspireren mij om deze mogelijkheid voor iedereen die dat wil en nodig heeft in deze lastige tijden dat het coronavirus ons brengt dit mogelijk te maken. 

Klik hier FACEBOOK AGENDA en kies je dag, stuur je telefoonnummer mee. In mijn agenda kunnen meerdere mensen dezelfde tijdstippen kiezen, let op: pas na persoonlijke reactie van mij is uw reservering bevestigd. 

AANBIEDING 1
AANBIEDING 1

WHATSAPP VIDEO 1-3 €55

Een whatsapp video consult duurt 1,5 uur. Dit consult is nu ook beschikbaar in een groepsvideo tot 3 personen.

Thuis blijven en samen een reading ontvangen gaat ook prima via de groepsvideo via whatsapp op je mobieltje. Laat je verrassen tijdens deze groepsreading door mijn waarnemingen, inzicht en advies. Of draag een gezamenlijke situatie aan waarover jullie als groep graag inzicht en antwoorden willen. Liever iedereen een eigen vraag voorleggen, dat kan uiteraard ook.

Zie hier een youtube met uitleg hoe een groepsvideo via whatsapp werkt, vrij eenvoudig.👌
https://youtu.be/HvQQ84EtQWU 

AANBIEDING 2
AANBIEDING 2

READING 1-3 PERS €55

Een privé consult duurt 1,5 uur. Dit consult is nu ook beschikbaar voor samen 1 tot 3 personen.


Een consult vindt plaats in mijn praktijk te Kaatsheuvel. Tijdens een consult stem ik af op jullie persoonlijke energie en op de energie van de spirituele wereld, contact met overledenen, ook tarot kaarten en engelenkaarten komen voorbij. Een consult brengt wat nodig is en ieder krijgt voldoende tijd om te reageren en vragen te stellen. Naar keuze sluiten we het consult af met een korte healing.(inclusief)

AANBIEDING 3
AANBIEDING 3

HEALING 1-3 PERS €55

Een Healing sessie duurt 1,5 uur. Dit consult is nu ook beschikbaar voor samen 1 tot 3 personen.

TRANCE HEALING is een zeer krachtige methode van spirituele healing, omdat de helende energie rechtstreeks van Spirit komt. Trance Healing is een vorm van Mediumschap, en Mediumschap is het vermogen om verbinding te maken met de spirituele wereld, zoals Spirituele gidsen, Helpers, Begeleiders, Spirituele Healers.

TRANCE HEALING verlicht/heelt klachten van fysiek, mentaal en emotionele aard. (Pijn/last van lichamelijk, geestelijk en gevoelens aard) en stimuleert het zelfhelend vermogen. 

PRAKTISCHE info:

  • •De Healing sessie vindt plaats in mijn praktijk te Kaatsheuvel.
  • •Korte omschrijving Trance Healing: Deze vindt plaats, gekleed, zittend op een stoel. Er vindt geen fysiek contact plaats.
  • •Een fijn muziekje wordt aangezet, de energie van de spirituele wereld zal voelbaar aanwezig zijn.
  • •Indien nodig en of gewenst gevolgd door een korte reading, er volgt ook wat tijd om te reageren en of om vragen te stellen.
  • •Een Trancehealing wordt door velen als fijn en rustgevend ervaren.
  • Voor wie is Trance Healing geschikt: Iedereen met klachten/ziekte van ieder aard.

Healing Mediumschap Disclaimer lees meer

AANBIEDING 4
AANBIEDING 4

TAROT 1-3 PERS €55

Een Tarot consult duurt 1,5 uur. Dit consult is nu ook beschikbaar voor samen 1 tot 3 personen.

Tijdens een consult stem ik af op jullie persoonlijke energie. We nemen de tarot kaarten erbij en gaan zien wat de kaarten je te vertellen hebben. Een stukje verleden•heden•toekomst wordt getoond, je mogelijkheden, je beperkingen etc. Je mag je vragenlijst stellen en we sluiten af met een engelen boodschap en of bloemen boodschap.

Een consult brengt wat nodig is en ieder krijgt voldoende tijd om te reageren en vragen te stellen. Naar keuze sluiten we het consult af met een korte healing.(inclusief)

Tarot kaarten brengen inzicht, overzicht en uitzicht op ieder facet in een leven. BEWUSTWORDING dat rust en duidelijkheid in hoofd, lichaam en geest brengt.

KADOTIP KNIPKAART READINGS €30 of €25
KADOTIP KNIPKAART READINGS €30 of €25

🎁 KADO TIP KNIPKAART 🎁