Menu

GEZONDHEIDSCHECK RIVM

5 vragen 🌻🌻🌻🌻🌻

"Wist je dat juist nu ik extra, maar dan ook extra goed op gezondheid let? Ik wil gewoon graag dat je bij mij met een gerust hart en een veilig gevoel in mijn praktijk binnen stapt."

Bij het reserveren van een afspraak en of de dag van de afspraak zal ik u een 5-tal vragen stellen aan de hand van deze gezondheidscheck. Kunt u deze vragen met NEE beantwoorden dan bent u van harte welkom in mijn praktijk voor uw consult.

Uw afspraak vindt plaats conform de maatregelen en kan goed en veilig plaatsvinden. Desinfectie en ventileren van de ruimte gebeurt voor en na uw komst. Desinfectie voor uw handen is aanwezig.
Het consult of de healing vindt zittend plaats op stoelen aan ruime tafels met veilige en gepaste afstand. Er vindt geen fysiek contact plaats, een mondkapje dragen mag maar is daarom niet nodig.

LET OP: 48 uur voor de afspraak kunt u nog kosteloos annuleren.

Kunt u dus 1 of meer van deze vragen met JA beantwoorden dan kan helaas uw afspraak in mijn praktijk niet plaatsvinden, geeft u dit aub op tijd door. Afspraken die binnen de 48 uur door deze reden door u worden geannuleerd worden de kosten van de gereserveerde tijd aan u doorberekend. 

Wel kunt u er eventueel voor kiezen om uw consult op afstand te laten plaatsvinden, via skype, zoom, video.