sd main logo
Menu

OPROEP 🌻

O P R O E P Doe je mee? 🌻

DEMONSTRATIES MEDIUMSCHAP training via ZOOM ONLINE om mijn ontwikkeling als spiritual medium te trainen en te versterken en zo mooie contacten te leggen met dierbaren vanuit de spirituele wereld. Deze trainingen zijn gericht om de bewijskracht te vergroten dat het leven doorgaat na het fysieke overlijden, het is een overgang naar een andere vorm/energie en communicatie mogelijk is.

"Deze trainingen zijn puur voor mij als persoon, om mij zelf uit te dagen om onder iedere omstandigheden als werkend medium te kunnen functioneren. De spirituele wereld is er altijd en ik ben ervan overtuigd dat de taak van een werkend medium is zich te blijven ontwikkelen en om zo de spirituele wereld een volledige stem te kunnen geven en zo de mogelijkheid om hun helende energie en licht de fysieke wereld in te laten stromen. Mediumschap bestaat uit verschillende disciplines, Demonstraties geven is er één van." 

Plaats voor 5 tot 10 deelnemers.

Binnenkort weer opgestart deelname is GRATIS, om mijn demonstratie technieken te sterken en te verbeteren. Donatie is niet verplicht, altijd welkom

10:45 zoom room open
11:00 aanvang korte introductie, kennismaking
11:05 start muziek, korte openings meditatie/gebed
11:15 start Contact met overledenen
12:15 afronden contact
12:20 start muziek, afsluiting met een Spirituele Healing
12:30 einde

Stuur mij een pb of email met in de koptekst ZOOM DEMO en de datum wanneer je graag wil deelnemen. Je mag zo vaak deelnemen als je wil, graag zelfs.🌹🌻

Of klik hier voor alle datums en informatie:


De DEMONSTRATIES MEDIUMSCHAP die in mijn praktijk te Kaatsheuvel plaats hebben gevonden, deze waren steeds volbezet en gaan weer starten wanneer de regels versoepeld worden en of wanneer ik over een andere ruimere lokatie kan beschikken. Lees hier wat Demonstraties Mediumschap zijn: http://www.medium-estherjacobs.nl/mediumschap-bijeenkomsten-contact-met-de-ongeziene-wereld-demonstraties.html

ZOOM ONLINE MEETINGS

Ken je ZOOM al? Das mooi, ken je het nog niet, installeer ZOOM GRATIS, volg de instructies en doe dit ruim voor een videoCall, zodat je weet hoe dat het werkt.

https://zoom.us/ dit de algemene link voor de ZOOM te starten of te downloaden. 

Deze video zoomCall werkt handig en praktisch en het gebruik is gratis. Iemand maakt n ZOOM EVENT aan, kan op datum gepland worden, dan word er een link en een pasword gecreëerd en die ontvangt iedere deelnemer. Deelnemers ontvangen ook een herinnering.

Men drukt de link in en wordt automatisch doorgestuurd naar inlog, daar pasword invullen drukken en je bent online.

ZOOM readings zijn alleen zichtbaar voor de deelnemers en je kan dus nu ervaren vanachter je eigen laptop, pc of telefoon.

Wel vantevoren zoom installeren en x proberen, succes 🌻