Menu

INTRODUCTIE 🌻

IK BEN EEN MEDIUM

Voor degenen die mij nog niet zo goed kennen, heb ik hier een introductie geschreven over wat mediumschap voor mij betekent. Ik ben Esther en ik ben een medium, een trance medium en ik verzorg readings en healings vanuit mijn praktijk te Kaatsheuvel en op afstand via skype of whatsapp, telefoon.

Mocht er na het lezen van mijn introductie vragen ontstaan, stel deze gerust aan mij, via pb of via facebook. Geen persoonlijke consult vragen, want daar is een reading voor nodig. Maar vragen over mediumschap, de geestenwereld, de Spiritworld, over mij, spiritualisme, maakt niet uit, geen vraag is te gek, ik zal ze proberen te beantwoorden.

Als PSYCHIC en EMPATH leg ik contact met een persoons energie/aura en zie blokkades, mogelijkheden, beperkingen, het waarom wel of waarom niet, stukje verleden•heden•toekomst wat nodig is, zodat dingen op hun plaats vallen, losgelaten worden en men weer verder kan, met vertrouwen op stevige benen.

Als MENTAAL MEDIUM leg ik contact tussen overledenen vanuit de andere wereld met mensen uit deze wereld. Mooie herinneringen worden gedeeld, vragen kunnen beantwoord worden. Prachtige momenten waar de liefde wederzijds gevoeld wordt. Even weer een voelbaar moment van samenzijn en een besef dat het leven niet stopt op aarde, maar doorgaat in een andere mooie vorm in de spirituele wereld. 

Als TAROTISTE leg ik de Rider Waite deze Tarot kaarten geven hele mooie en bruikbare bevestigingen en inzichten / antwoorden op vele levensvragen. Als aanvullende bevestiging mogen er ook engelen en bloemen kaarten getrokken worden.

Een PRIVÉ CONSULT/READING/HEALING en GROEPS CONSULTEN bestaan uit een combinatie van bovenstaande of afzonderlijk naar uw keuze, bij het maken van een afspraak gelieve geen voor informatie verstrekken, ook niet de reden waarom men een reading wilt. Laat u door mij als medium bevestigende informatie verstrekken en niet andersom.

Het eerste gedeelte van het consult gaat via spontane waarnemingen, deze geven vaak al veel antwoorden en inzicht op vragen. Wil je graag een contact met een bepaald persoon(en) vanuit de andere wereld, wat helpt is aan deze persoon denken en deze in gedachten uitnodigen of je uitnodiging in gedachten het universum insturen, is voldoende en zal zeker zorgen voor een sterker contact. Tijdens een reading komt voldoende tijd om te reageren en specifieke vragen te stellen.

Als TRANCE MEDIUM verzorg ik ook trance consulten: Als Trance medium geef ik de andere wereld de mogelijkheid om hun krachtige HEALING energie direct aan jou te geven. Deze Trance healing stroming en flow van energie is vaak voelbaar en zal healing geven op elk niveau.

Als Trance medium is het mogelijk om via TRANCE COMMUNICATIE overledenen vanuit de andere wereld een eigen stem te geven, alsof deze weer even plaats nemen in dezelfde ruimte, in de stoel tegenover je. Voelbaar als energie aanwezig. Werkelijkheid zit ik als medium in de stoel tegenover je. Via een Trance medium krijgt de andere wereld de mogelijkheid om te communiceren alsof zij er zelf zijn.

Als Trance medium is het mogelijk om via GEÏNSPIREERD SCHRIJVEN een brief met persoonlijke boodschap te schrijven van dierbaren uit de andere wereld voor hun nabestaanden. De geschreven brief is een mooie tastbare herinnering.

Als Trance medium is het mogelijk om via TRANCE SPREKEN filosofische inzichten te verkrijgen vanuit de hogere Spiritworld, het collectief. Vragen over de wereld, over de mensheid. Inzicht en antwoorden verkrijgen vanuit het collectief. Al deze vragen kunnen beantwoord worden.


Dank voor het lezen.

Ik hoop dat je geïnspireerd geraakt bent. 🌻🌻🌻

✔OPMERKING

Bovenstaand is een stukje van mijn verhaal mediumschap na september 2017 geïnspireerd met het Engels Mediumschap en het Spiritualisme en is mijn ontwikkeling gegroeid met Trance Healing en Trance mediumschap.

✔Onderstaande link "Het begin 2015 - 2017" is een stukje introductie van hoe ik toen in mijn mediumschap stond, voordat ik het Engels Mediumschap en het Spiritualisme ontdekte. Ik ontwikkelde mijzelf, zonder enige aardse begeleiding doch al onbewust in contact en samen met mijn spirituele gidsen en vrienden uit de ongeziene wereld. Toch een stukje sentiment dat ik hier laat staan en wil blijven delen en misschien behulpzaam kan zijn voor anderen die net aan het ontplooien zijn in hun spiritualiteit. Van elkaar kunnen we leren, ik deel mijn kennis graag.✔

HET BEGIN 2015 - 2017 🌻

INTRODUCTIE 

✔(Onderstaande is een stukje introductie van hoe ik toen in mijn mediumschap stond, voordat ik het Engels Mediumschap en het Spiritualisme ontdekte. Ik ontwikkelde mijzelf, zonder enige aardse begeleiding doch al onbewust in contact en samen met mijn spirituele gidsen en vrienden uit de ongeziene wereld. Toch een stukje sentiment dat ik hier laat staan en wil blijven delen en misschien behulpzaam kan zijn voor anderen die net aan het ontplooien zijn in hun spiritualiteit. Van elkaar kunnen we leren, ik deel mijn kennis graag.)✔

Hieronder volgt INTRODUCTIE VAN AUG 2015 tot SEPT 2017.

Op afspraak geef ik Spirituele en Tarot en Foto/sieraad readings.

Ik ben Paragnost, Medium en Tarotiste.

Als Paragnost ben ik heldervoelend horend ruikend proevend ziend wetend en als Medium ontvang ik informatie van en via overledenen, tevens maak ik gebruik van Tarotkaarten, Engelenkaarten, Inzichtkaarten, lees ik foto's/sieraden, zijn de vibraties sterk dan hanteer ik soms n pendel♧

ook dromen worden hierdoor helder en bespreekbaar.

Waar komt mijn informatie vandaan tijdens een reading: Ik neem gevoelens over, ik neem energien waar, dat gaat automatisch, daaropvolgend krijg ik weer beelden, gevolgd door gevoelens, visualisaties die ik in woorden overbreng. 

Naar gelang de sterkte van de energieën krijg ik ook woorden, geluiden en geuren en smaken doorgespeeld. 

Waar komen mijn energieën vandaan: De energieën komen vanuit de kosmos, via de aartsengelen, de engelen, via jouw zielenergie, via gidsen en heelmeesters en via contact met overledenen♡

Mijn readings halen mensen vaak uit de knoop, zijn helend, brengen inzicht en inspiratie en voornamelijk verlichting♡ op wat er op dat moment zich afspeelt op diverse vlakken. Wat voor rol Verleden Heden Toekomst zich hierbij afspeelt wordt helder♧

Verkrijg helder inzicht in jou zelf, in situaties en/of in anderen♢ Anderen kunnen zijn mensen in het algemeen of mensen in je direkte omgeving.

Mijn readings hebben als doel iemand weer op zijn of haar levenspad te krijgen en dan met positieve energien♤ Mijn mening en ervaring is dat wanneer men gebruik maakt van positieve energie de magneet gaat werken en meer en meer positiviteit aantrekt♧

Positiviteit is de sleutel tot Happiness ♡♧♤♢

♡Happiness is het doel van Leven♡