sd main logo
Menu

GEESTEN 🌻

Wees niet bang van geesten, je bent er zelf een.

Wij zijn allemaal geesten die een verpakking hebben in een fysieke verschijning.

Ons fysieke lichaam is de auto waar we hier mee rondrijden om gezien te worden. En dat is nu het meest kritieke punt.

Als iemand sterft dan missen we deze persoon zijn fysieke verschijning omdat we niet weten dat we op een andere manier met deze persoon kunnen omgaan.

ACCEPTEER dat overledenen net als levenden een vrije wil hebben en met ons kunnen communiceren. 
Accepteer dat iedere levende, ook jij kan leren communiceren met de andere wereld.
Accepteer dat overledenen meer levendiger zijn dan de levenden.
Accepteer dat je dient los te laten hoe jij wil communiceren en hoe jij denkt dat communiceren gaat.
Accepteer dat overledenen geen fysiek lichaam meer hebben en geen stembanden en linken met ons via onze aura/energieveld en via die verbinding gedachten, emoties, gevoelens, herinneringen doorgeven.
Accepteer dat alles wat via die verbinding wordt doorgegeven ieder mens deze emotionele taal kan leren begrijpen. 
Accepteer en weet dat tijdens communiceren je eigen emoties zullen versterken, daarom begin eerst met je eigen emotionele taal te begrijpen, ga leren jezelf begrijpen, ga leren wat je eigen emoties betekenen.

Als baby op aarde geboren en als peuter beginnen met lopen en praten en omgaan met gevoelens dat leren we toch ook van onze voorbeeld personen, onze ouders, onze leraren. 

Laat een peuter opgroeien tussen de bomen en de dieren, dan zal het nooit leren praten en nooit de communicatie van mens tussen mens kennen.

Accepteer dat dit dezelfde reden is waarom veel mensen niet weten dat men kan communiceren met overledenen en daarom ook niet kunnen communiceren.

Wij zijn een geest in een fysiek lichaam, ieder met de mogelijkheid om te communiceren met een geest zonder fysiek lichaam. Verbinding met de spirituele wereld brengt healing op alle vlakken, liefde energie wordt verspreid en aangezet.

Accepteer dat je kan leren communiceren met de overledenen en kan leren omgaan met je eigen emoties en kan leren omgaan met de emoties van overledenen. 

Accepteer dat net als levende kinderen naar school gaan om te leren, dat er ook scholen zijn om te leren communiceren met de spirituele wereld.

Accepteer dat er goede scholen en colleges zijn, kies de juiste uit, dat is je eigen verantwoordelijkheid. Contact met de geestenwereld, bestaat alleen uit liefde. Mediums die trainingen geven zijn opliftend en zullen je bijstaan in jouw groei op ondersteunende, liefdevolle wijze. Teacher Mediums verspreiden hun kennis omdat zij ieder mens mogelijk wil maken om in contact te staan met de helende energie van de spirituele wereld. 

Al het andere, waar bangmakerij en angstverhalen en regels en geschrevenen de boventoon voeren, waar Mediums zichzelf hoger plaatsten als anderen, waar Mediums hun woord als de enige waarheid naar buiten brengt, waar deze Mediums geen weerwoord accepteren, waar Mediums hun overtuigingen niet kunnen aantonen door bewijsbare Mediumschap. Is mijn mening daar wegblijven. 

..."In verbinding staan met de spirituele wereld zal je als mens sterker maken, verbinding brengt heling, verbinding brengt saamhorigheid in liefde. Verbinding met de spirituele wereld zal je het leven op aarde meer doen waarderen en accepteren. De spirituele wereld bestaat uit Liefde energie. 
Liefde energie kan de wereld en mensheid helen."...

Accepteer en besef dat er mensen zijn die niet willen dat ieder mens deze power ontwikkeld. De geschiedenis heeft dat al aangetoond. En hoe kan men mensen weerhouden en demotiveren om deze power te ontwikkelen is om angst te verspreiden, bang maken. Bangmakerij. Maak je bewust dat deze mensen, ik noem ze trollen, weten waar ze mee bezig zijn om mensen te stoppen in hun ontwikkeling tot lichtwerkers/medium. Maak je ook bewust dat onder deze trollen ook mensen zitten die helemaal geen verbinding met de geestenwereld hebben, al zeggen ze of denken ze van wel. Vraag om bewijzen en echte bewijzen, geen angstverhalen via via.
Angst is een stopper, dat is onder iedereen bekend.

DUS:
WEES NIET BANG VAN GEESTEN, JE BENT ER ZELF EEN. 🌻❤🌻🌹💪🍀

Liefs Esther 🌻