sd main logo
Menu

GRATIS HEALING 🌻

OPEN HEALING DAGEN 

Binnenkort kunt u GRATIS HEALING ontvangen in mijn praktijk te Kaatsheuvel. Deze dagen zullen meerdere healers aanwezig zijn, zodat meerdere mensen een healing kunnen ontvangen. 1 tot 2 dagen per maand zullen deze healingen plaats vinden. Een healing vind zittend plaats en duurt 15-20 minuten.

WAT IS HEALING?
Via de healer, het medium, stroomt liefdevolle helende energie van de spirituele wereld naar de cliënt die zo een healing ontvangt waar hij of zij dat nodig heeft.

Healing vermindert pijnklachten, lichamelijke klachten, activeert het zelfhelend vermogen, geeft rust in lichaam en geest. Healing vermindert emotionele klachten, geeft rust in hoofd en hart. Verhoogt energie. Versterkt balans.

Ik en de aanwezige healers zitten die dagen voor jou en helpen je graag.

Voel je welkom, 

Liefs Esther 🌻🌻🌻

Bekijk op deze pagina BIJEENKOMSTEN het evenement TRANCE HEALING AVOND voor meer informatie over Healing:

BIJEENKOMSTEN 2020 🌻

SPIRIT INSPIREERT 

KOM NAAR MIJN MIDDAGEN OF AVONDEN: Voor contact met overledenen, reading, consult en of healing, het zijn altijd bijzondere bijeenkomsten waar iedere deelnemer mooie contacten, readings en healings ontvangen en waar men bewijzen ontvangt dat de ongeziene wereld bestaat en dat is voor mij een mooie reden om deze te blijven aanbieden voor een fijn tarief, inclusief koffie/thee/lekkers.

Altijd bijzonder benieuwd wie er komen. Kom jij? Bijeenkomsten zijn bijzonder. Mensen die elkaar niet kennen, wel of niet eerder bij mij op reading zijn geweest, schuiven hier aan tafel, omdat hun gevoel ze inspireert te gaan. Het verloop laat zien waarom. Mensen die elkaar voor het eerst treffen, blijken dezelfde levenservaring te hebben, ieder in hun eigen fase. Hoe bijzonder is dat. Jouw gevoel, is het jouw innerstem, jouw ziel of de stem van een geliefde dierbare in spirit, die je motiveert om te gaan. De avond zal het tonen, en het thema ontplooien. Zo intelligent werkt de spirituele wereld.🌻