Menu

HET BEGIN 2015 - 2017 🌻

INTRODUCTIE 

✔(Onderstaande is een stukje introductie van hoe ik toen in mijn mediumschap stond, voordat ik het Engels Mediumschap en het Spiritualisme ontdekte. Ik ontwikkelde mijzelf, zonder enige aardse begeleiding doch al onbewust in contact en samen met mijn spirituele gidsen en vrienden uit de ongeziene wereld. Toch een stukje sentiment dat ik hier laat staan en wil blijven delen en misschien behulpzaam kan zijn voor anderen die net aan het ontplooien zijn in hun spiritualiteit. Van elkaar kunnen we leren, ik deel mijn kennis graag.)✔

Hieronder volgt INTRODUCTIE VAN AUG 2015 tot SEPT 2017.

Op afspraak geef ik Spirituele en Tarot en Foto/sieraad readings.

Ik ben Paragnost, Medium en Tarotiste.

Als Paragnost ben ik heldervoelend horend ruikend proevend ziend wetend en als Medium ontvang ik informatie van en via overledenen, tevens maak ik gebruik van Tarotkaarten, Engelenkaarten, Inzichtkaarten, lees ik foto's/sieraden, zijn de vibraties sterk dan hanteer ik soms n pendel♧

ook dromen worden hierdoor helder en bespreekbaar.

Waar komt mijn informatie vandaan tijdens een reading: Ik neem gevoelens over, ik neem energien waar, dat gaat automatisch, daaropvolgend krijg ik weer beelden, gevolgd door gevoelens, visualisaties die ik in woorden overbreng. 

Naar gelang de sterkte van de energieën krijg ik ook woorden, geluiden en geuren en smaken doorgespeeld. 

Waar komen mijn energieën vandaan: De energieën komen vanuit de kosmos, via de aartsengelen, de engelen, via jouw zielenergie, via gidsen en heelmeesters en via contact met overledenen♡

Mijn readings halen mensen vaak uit de knoop, zijn helend, brengen inzicht en inspiratie en voornamelijk verlichting♡ op wat er op dat moment zich afspeelt op diverse vlakken. Wat voor rol Verleden Heden Toekomst zich hierbij afspeelt wordt helder♧

Verkrijg helder inzicht in jou zelf, in situaties en/of in anderen♢ Anderen kunnen zijn mensen in het algemeen of mensen in je direkte omgeving.

Mijn readings hebben als doel iemand weer op zijn of haar levenspad te krijgen en dan met positieve energien♤ Mijn mening en ervaring is dat wanneer men gebruik maakt van positieve energie de magneet gaat werken en meer en meer positiviteit aantrekt♧

Positiviteit is de sleutel tot Happiness ♡♧♤♢

♡Happiness is het doel van Leven♡

 B I J Z O N D E R ♧

Sinds dat ik mijn keuze heb gemaakt om met mijn readings mensen te gaan helpen is er een hele mooie bijzondere tijd voor mij aangebroken.

Het was een heel Bijzonder moment, het moment dat ik JA tegen mijzelf zei, zo van kom maar op dan met die informatie en beelden en gevoelens, maar breng ze wel zo op die manier, zodat ik de mensen daar echt mee kan helpen!

Ikzelf wist ook niet wat ik allemaal kon verwachten, maar al mijn twijfels, mijn angsten, mijn onzekerheid werd spletch gewoon weggespoeld, alsof het een kraan is boven mijn hoofd die ik voluit open draaide en een flinke straal water veroorzaakte dat alles wegspoelde, dat water veranderde in een straal energie, en het is die energie die mij zo herkenbaar is, die ik al heel mijn leven bij mij draag, die energie die ervoor zorgt dat tijdens de reading beelden, gevoelens en informatie nu zo gecentreerd aan mij duidelijk wordt gemaakt, dat deze direkt hoort bij de persoon waar ik op dat moment een reading aan geef.

Het is echt Bijzonder, heel Bijzonder dat de mensen waar ik een reading aan geef mij hun vertrouwen schenken en nog meer Bijzonder dat daardoor de energieën met heel veel Liefde beelden, informatie en gevoelens doorspelen aan mij om die persoon die voor mij zit te helpen EN te Healen♡

Heel erg Bijzonder die energieën, het is mij nu duidelijk welke soort energieën mij bijstaan, enerzijds energieën vanuit de kosmos° (o.a. aartsengelen engelen beschermengelen gidsen heelmeesters) en vanuit de ziel energie van de persoon zelf die mij laat voelen en zien wat er zich afspeelt en wat er aan gedaan kan worden, anderzijds energieën van overleden mensen die heel graag willen bijstaan en een boodschap willen overbrengen naar degene waar ik een reading aan geef.

En hoe voltrekt dat nu in mijn dagelijkse leven, nou dat is ook heel Bijzonder, het moment dat een persoon met mij een afspraak maakt, krijg ik al beelden informatie en gevoelens door, hoppa een soort van kennismaking lijkt wel, dan een dag voor de werkelijke afspraak tot het moment van de afspraak begin ik hele duidelijke beelden te ontvangen, hele duidelijke gevoelens, hele duidelijke informatie, voor mij zo duidelijk dat ik weet dat deze informatie bestemd is voor de reading van die persoon!

Het moment van de afspraak is daar, ook heel Bijzonder, de persoon stapt mijn lokaal binnen, we schudden elkaars hand, maken kennis en ik bied een lekker kopje gezonde thee aan, tijdens het schenken begin ik te vertellen op wat voor manier ik informatie binnenkrijg dat is dan ook het moment dat ik mijn waarnemingen aan deze persoon kenbaar maak!

Het moment dat volgt is Bijzonder Bijzonder de persoon herkent het, de eerste puzzelstukjes zijn gevallen, dan volgt tintelingen op mijn huid dat mij laat weten dat ik in direct contact sta met de energieën en de volgende puzzelstukjes dringen zich aan totdat de puzzel volledig is!

Tijdens de reading vindt er ook een healing plaats, deze healing werkt na de reading nog een hele tijd door ♧

Vragen worden beantwoord, inzichten verstrekt en versterkt, wijsheid word opgenomen, hoofdpijn verdwijnt, twijfels verdwijnen, zekerheid vertrouwen komt terug, de waarheid wordt getoond, je ziel krijgt rust ♧

✔Esther Jacobs 2015 - 2017 Het begin.
INTRODUCTIE 🌻

IK BEN EEN MEDIUM

Voor degenen die mij nog niet zo goed kennen, heb ik hier een introductie geschreven over wat mediumschap voor mij betekent. Ik ben Esther en ik ben een medium, een trance medium en ik verzorg readings en healings vanuit mijn praktijk te Kaatsheuvel en op afstand via skype of whatsapp, telefoon.

Mocht er na het lezen van mijn introductie vragen ontstaan, stel deze gerust aan mij, via pb of via facebook. Geen persoonlijke consult vragen, want daar is een reading voor nodig. Maar vragen over mediumschap, de geestenwereld, de Spiritworld, over mij, spiritualisme, maakt niet uit, geen vraag is te gek, ik zal ze proberen te beantwoorden.

Als PSYCHIC en EMPATH leg ik contact met een persoons energie/aura en zie blokkades, mogelijkheden, beperkingen, het waarom wel of waarom niet, stukje verleden•heden•toekomst wat nodig is, zodat dingen op hun plaats vallen, losgelaten worden en men weer verder kan, met vertrouwen op stevige benen.

Als MENTAAL MEDIUM leg ik contact tussen overledenen vanuit de andere wereld met mensen uit deze wereld. Mooie herinneringen worden gedeeld, vragen kunnen beantwoord worden. Prachtige momenten waar de liefde wederzijds gevoeld wordt. Even weer een voelbaar moment van samenzijn en een besef dat het leven niet stopt op aarde, maar doorgaat in een andere mooie vorm in de spirituele wereld. 

Als TAROTISTE leg ik de Rider Waite deze Tarot kaarten geven hele mooie en bruikbare bevestigingen en inzichten / antwoorden op vele levensvragen. Als aanvullende bevestiging mogen er ook engelen en bloemen kaarten getrokken worden.

Een PRIVÉ CONSULT/READING/HEALING en GROEPS CONSULTEN bestaan uit een combinatie van bovenstaande of afzonderlijk naar uw keuze, bij het maken van een afspraak gelieve geen voor informatie verstrekken, ook niet de reden waarom men een reading wilt. Laat u door mij als medium bevestigende informatie verstrekken en niet andersom.

Het eerste gedeelte van het consult gaat via spontane waarnemingen, deze geven vaak al veel antwoorden en inzicht op vragen. Wil je graag een contact met een bepaald persoon(en) vanuit de andere wereld, wat helpt is aan deze persoon denken en deze in gedachten uitnodigen of je uitnodiging in gedachten het universum insturen, is voldoende en zal zeker zorgen voor een sterker contact. Tijdens een reading komt voldoende tijd om te reageren en specifieke vragen te stellen.

Als TRANCE MEDIUM verzorg ik ook trance consulten: Als Trance medium geef ik de andere wereld de mogelijkheid om hun krachtige HEALING energie direct aan jou te geven. Deze Trance healing stroming en flow van energie is vaak voelbaar en zal healing geven op elk niveau.

Als Trance medium is het mogelijk om via TRANCE COMMUNICATIE overledenen vanuit de andere wereld een eigen stem te geven, alsof deze weer even plaats nemen in dezelfde ruimte, in de stoel tegenover je. Voelbaar als energie aanwezig. Werkelijkheid zit ik als medium in de stoel tegenover je. Via een Trance medium krijgt de andere wereld de mogelijkheid om te communiceren alsof zij er zelf zijn.

Als Trance medium is het mogelijk om via GEÏNSPIREERD SCHRIJVEN een brief met persoonlijke boodschap te schrijven van dierbaren uit de andere wereld voor hun nabestaanden. De geschreven brief is een mooie tastbare herinnering.

Als Trance medium is het mogelijk om via TRANCE SPREKEN filosofische inzichten te verkrijgen vanuit de hogere Spiritworld, het collectief. Vragen over de wereld, over de mensheid. Inzicht en antwoorden verkrijgen vanuit het collectief. Al deze vragen kunnen beantwoord worden.


Dank voor het lezen.

Ik hoop dat je geïnspireerd geraakt bent. 🌻🌻🌻

✔OPMERKING

Bovenstaand is een stukje van mijn verhaal mediumschap na september 2017 geïnspireerd met het Engels Mediumschap en het Spiritualisme en is mijn ontwikkeling gegroeid met Trance Healing en Trance mediumschap.

✔Onderstaande link "Het begin 2015 - 2017" is een stukje introductie van hoe ik toen in mijn mediumschap stond, voordat ik het Engels Mediumschap en het Spiritualisme ontdekte. Ik ontwikkelde mijzelf, zonder enige aardse begeleiding doch al onbewust in contact en samen met mijn spirituele gidsen en vrienden uit de ongeziene wereld. Toch een stukje sentiment dat ik hier laat staan en wil blijven delen en misschien behulpzaam kan zijn voor anderen die net aan het ontplooien zijn in hun spiritualiteit. Van elkaar kunnen we leren, ik deel mijn kennis graag.✔