sd main logo
Menu

ONDERZOEKSMETHODE šŸŒ»

MEDIUMSCHAP KAN BEHULPZAAM ZIJN

O P R O E P:Ā Heeft u een vermissings/opsporings zaak, een onopgeloste zaak, een coldcase en zou u daar graag een mediumschap onderzoek voor willen inzetten of wilt u er eerst graag meer informatie over? Neem dan gerust contact met mij op.

Om mediumschap in te kunnen zetten als onderzoeksmethode is het ook belangrijk dat mensen bewust worden van deze mogelijkheid, het bestaan ervan kennen, er vertrouwd mee raken en gaan begrijpen hoe deze werkwijze werkt en wat mediumschap en de Spirituele Wereld werkelijk kan brengen voor een onderzoek.Ā 

Om deze onderzoeksmethode te trainen en te versterken en zodoende mensen hiermee vertrouwd te maken, start ik binnenkort een reeks
'Opsporings mediumschap onderzoeken ism SW."

Extra informatie:
ā€¢Voor trainingsdoeleinden is het gehele onderzoek gratis en kosteloos en vind in principe plaats vanuit mijn praktijk te Kaatsheuvel.Ā 
ā€¢Mocht u het medium onderzoek liever op locatie willen, dan kunnen er reiskosten en/of verplaatsingskosten komen, maar dit is in overleg.
ā€¢De zaken kunnen gaan over zowel personen in leven en overleden, ook als hier twijfel over bestaat of geen informatie over bekend is.
ā€¢Uw zaak wordt altijd liefdevol en respectvol behandeld en voordat een onderzoek gestart wordt, krijgt u alle gelegenheid om kennis met mij te maken en openheid om alle vragen maar te stellen die u wilt, ik zal deze zo goed mogelijk proberen te beantwoorden, zodat u weet wat een onderzoek kan brengen en niet uit loze beloftes ontstaat.

HULP BIEDEN IS HULP ONTVANGENĀ 

Foto: Degene die hen aan de andere kant helpen wil ontvangt op zijn beurt hulp bij alle zaken van het leven ...Ā Hulp komt van de andere kant als we hulp bieden aan hen die voorbij de sluier zijn gegaan.