sd main logo
Menu

AANBIEDINGEN 

De volgende bijzondere aanbiedingen wil ik graag in deze bijzondere tijd mogelijk maken:

  1. 1 VRAAG VIA WHATSAPP €5,50
  2. READING 1-3 PERS €55 consult 1,5 uur
  3. HEALING 1-3 PERS €55 sessie 1,5 uur
  4. TAROT 1-3 PERS €55 legging 1,5 uur
AANBIEDING 1
AANBIEDING 1

1 VRAAG VIA APP €5,50

Behoefte aan een korte reading. Een korte inzicht op je situatie. Een kort advies. Een korte antwoord op je vraag. Een korte boodschap van een dierbare in Spirit. Of zomaar een korte inzicht waar je nu staat.

Stuur je vraag of foto via whatsapp naar mijn telefoon 0618665037
De korte reading ontvang je de volgende dag via een whatsapp in een spraakbericht en foto van de Tarot kaarten. Aanvragen voor 10:00 uur in de ochtend ontvangen worden dezelfde dag behandeld.
Kan uiteraard ook ontvangen worden via messenger of email. Geef uw keuze aan.

Kosten €5,50 per vraag of foto, een foto sturen mag maar is niet nodig, een foto sturen is niet verplicht. Je vraag wordt in behandeling genomen na ontvangst betaling.

BETALEN VIA TIKKIE:
Wil je mij alsjeblieft € 5,50 betalen voor "Korte reading voor 1 vraag" via 
https://tikkie.me/pay/ocmvnkd49palrva621ob
_Deze link is geldig t/m 24 september_

OF VIA PAYPAL: stuur €5,50 naar paypal.me/estherbx

Op veler verzoek dus nu mogelijk 1 vraag te stellen via whatsapp, het antwoord kun je natuurlijk niet vergelijken met een volledig consult, maar het kan je net toch wat extra inzicht geven of net dat duwtje in de rug dat je even nodig hebt.

AANBIEDING 2
AANBIEDING 2

READING 1-3 PERS €55

Een privé consult duurt 1,5 uur. Dit consult is nu ook beschikbaar voor maximaal 3 personen.

1,5 uur voor 1 persoon kan nog tekort zijn terwijl 1,5 uur voor tot 3 personen soms ook goed kan zijn. 👌🌻

Een consult vindt plaats in mijn praktijk te Kaatsheuvel. Tijdens een consult stem ik af op jullie persoonlijke energie en op de energie van de spirituele wereld, ook tarot kaarten en engelenkaarten komen voorbij. Een consult brengt wat nodig is en ieder krijgt voldoende tijd om te reageren en vragen te stellen. Naar keuze sluiten we het consult af met een korte healing.(inclusief)

Het is een bijzondere tijd waar eenieder dat anders ervaart. Juist deze bijzondere tijden vragen om bijzondere acties. Deze tijden is BEWUSTWORDING dat rust en duidelijkheid in hoofd, lichaam en geest brengt.

Healingen en readingen kunnen daar zeer behulpzaam in zijn. 🌻 En mijn gidsen inspireren mij om deze mogelijkheid voor iedereen die dat wil en nodig heeft. mogelijk te maken. 

AANBIEDING 3
AANBIEDING 3

HEALING 1-3 PERS €55

Een Healing sessie duurt 1,5 uur. Dit consult is nu ook beschikbaar voor maximaal 3 personen.

TRANCE HEALING is een zeer krachtige methode van spirituele healing, omdat de helende energie rechtstreeks van Spirit komt. Trance Healing is een vorm van Mediumschap, en Mediumschap is het vermogen om verbinding te maken met de geestenwereld, zoals Spirituele gidsen, Helpers, Begeleiders, Spirituele Healers.

TRANCE HEALING verlicht/heelt klachten van fysiek, mentaal en emotionele aard. (Pijn/last van lichamelijk, geestelijk en gevoelens aard)

PRAKTISCHE info:

  • •De Healing sessie vindt plaats in mijn praktijk te Kaatsheuvel.
  • •Korte omschrijving Trance Healing: Deze vindt plaats, gekleed, zittend op een stoel. Er vindt geen fysiek contact plaats.
  • •Een fijn muziekje wordt aangezet, de energie van de spirituele wereld zal voelbaar aanwezig zijn.
  • •Indien nodig en of gewenst gevolgd door een korte reading, er volgt ook wat tijd om te reageren en of om vragen te stellen.
  • •Een Trancehealing wordt door velen als fijn en rustgevend ervaren.
  • Voor wie is Trance Healing geschikt: Iedereen met klachten/ziekte van ieder aard.


NOTE: Trancehealing staat bekend om het krachtig helend vermogen vanuit de Spirituele wereld, doch geeft behandelingen geen garantie op heling of herstel. Wat het resultaat ook mag zijn, een behandeling geeft altijd een vorm van rust, ontspanning, een vorm van healing.

NOTE: Trancehealing is géén vervanging voor medische zorg en aandacht. Blijf met uw klachten/ziekte altijd de daarvoor bedoelde specialistische zorg inschakelen en blijf uw medische zorg die u voor behandeling doorloopt en of behoeft ten allen tijden handhaven. Trance Healing is altijd mogelijk deze te onvangen, ook naast uw vaste medische zorg.

NOTE: Wilt u deelnemen, vertelt u bij aanmelding mij NIETS over uw klachten of reden waarom u wilt deelnemen, na de behandeling krijgt u daarvoor voldoende tijd indien nodig of gewenst.


TRANCE HEALING MEDIUMSCHAP
Trance Healing is een mooie vorm van trance mediumschap. Een medium dient tijdens de healing als instrument tussen de spirituele wereld en de ontvanger. Via de healer, het medium, stroomt liefdevolle helende energie van de spirituele wereld naar de cliënt die zo een healing ontvangt waar hij of zij dat nodig heeft.

Het gebruik van Trance versterkt helende mediumschap en maakt een diep verschil op het effect dat de Spirit World kan hebben voor de healing op cliënten. De helende energie komt vanuit de Spiritworld, dus niet vanuit de menselijke energie van de Trance Healer.

Healing is een mooie dienstbare daad, een dienst aan de Spiritworld en een dienst aan mensen in dit bestaan ​​die deze hulp nodig hebben wat de dienst van Healing hen kan brengen.
☘🌻☘

AANBIEDING 4
AANBIEDING 4

TAROT 1-3 PERS €55

Een Tarot consult duurt 1,5 uur. Dit consult is nu ook beschikbaar voor maximaal 3 personen.

1,5 uur voor 1 persoon kan nog tekort zijn terwijl 1,5 uur voor tot 3 personen soms ook genoeg is. 👌🌻

Tijdens een consult stem ik af op jullie persoonlijke energie. We nemen de tarot kaarten erbij en gaan zien wat de kaarten je te vertellen hebben. Een stukje verleden•heden•toekomst wordt getoond, je mogelijkheden, je beperkingen etc. Je mag je vragenlijst stellen en we sluiten af met een engelen boodschap en of bloemen boodschap.

Een consult brengt wat nodig is en ieder krijgt voldoende tijd om te reageren en vragen te stellen. Naar keuze sluiten we het consult af met een korte healing.(inclusief)

Tarot kaarten brengen inzicht, overzicht en uitzicht op ieder facet in een leven. BEWUSTWORDING dat rust en duidelijkheid in hoofd, lichaam en geest brengt.