Menu

BIJEENKOMSTEN 2021 🌻

SPIRIT INSPIREERT 

KOM NAAR MIJN MIDDAGEN OF AVONDEN: Voor contact met overledenen, reading, consult en of healing, het zijn altijd bijzondere bijeenkomsten waar iedere deelnemer mooie contacten, readings en healings ontvangen en waar men bewijzen ontvangt dat de ongeziene wereld bestaat en dat is voor mij een mooie reden om deze te blijven aanbieden voor een fijn tarief, inclusief koffie/thee/lekkers.

Altijd bijzonder benieuwd wie er komen. Kom jij? Bijeenkomsten zijn bijzonder. Mensen die elkaar niet kennen, wel of niet eerder bij mij op reading zijn geweest, schuiven hier aan tafel, omdat hun gevoel ze inspireert te gaan. Het verloop laat zien waarom. Mensen die elkaar voor het eerst treffen, blijken dezelfde levenservaring te hebben, ieder in hun eigen fase. Hoe bijzonder is dat. Jouw gevoel, is het jouw innerstem, jouw ziel of de stem van een geliefde dierbare in spirit, die je motiveert om te gaan. De avond zal het tonen, en het thema ontplooien. Zo intelligent werkt de spirituele wereld.🌻

Bijeenkomsten vindt hieronder alle info.

LOKATIE: Sociaal Cultureel Centrum de Gildenbond in het dorpshart van Kaatsheuvel.

  • 2e Openbare inloopmiddag Medium Esther Jacobs
Donderdagmiddag 9 december van 13:30 - 15:30 
ENTREE €4 dit is incl 1 consumptie aan de bar.

Info/tickets https://fb.me/e/1qNs8spAf

  • 1e Openbare inloopmiddag Medium Esther Jacobs Donderdagmiddag 14 oktober van 13:15- 15:15
ENTREE €4 dit is incl 1 consumptie aan de bar.

Info/tickets VOL

https://facebook.com/events/s/openbare-inloopmiddag-medium-e/3001856856810113/

LOKATIE: mijn praktijkruimte in Kaatsheuvel:

  • Demonstratie Mediumschap 10 stoelen €7,50 pp
  • Trance Healing Cirkel 6 stoelen €20 pp
  • Ronde Tafel 5 stoelen €25
  • Dag Workshop Empath 1 •8 deelnemers
  • Dag Workshop Empath 2 •8 deelnemers
Entree is inclusief koffie/thee en wat lekkers en gratis parkeren.
Reserveren? Stuur mij een bericht.
Met je eigen groep samenkomen, ook dat kan.

Hier vind je al mijn Groepsavonden 2021 🌻😁
Reserveer je stoel(en)

Spirituele bijeenkomsten in Kaatsheuvel 2021
Spirituele bijeenkomsten in Kaatsheuvel 2021

Inloop/koffie 19:30-19:50 Start 19:50 Einde 22:00 Deze avond gaat altijd door. Erasstraat 53 Kaatsheuvel parkeren gratis in de straat. Kosten: €25 pp er is plaats voor 5 deelnemers, inclusief koffie/Thee/water en wat lekkers. Aanmelden is nodig. Stuur me pb.
Inloop/koffie 19:30-19:50 Start 19:50 Einde 22:00 Deze avond gaat altijd door. Erasstraat 53 Kaatsheuvel parkeren gratis in de straat. Kosten: €25 pp er is plaats voor 5 deelnemers, inclusief koffie/Thee/water en wat lekkers. Aanmelden is nodig. Stuur me pb.

RONDE TAFEL READING

Een Rond de Tafel is een rondje psychic, een rondje spiritualiteit, een rondje Tarot, een vol rondje paranormaliteit dus, alles kan en mag aan bod komen, alle vragen en situaties kunnen beantwoord worden.

Een Rond de Tafel is een groepsreading, aanwezigen ervaren dit als gezellig, verhelderend, sociaal.

Soms moet dat gewoon hè. Accepteren dat hoeveel energie, tijd en liefde je ergens aan besteed hebt, het toch niet gaat zoals jij dat graag zou zien. Houdt de belangrijke dingen goed en laat de negatieve los of focus en probeer er een goede les uit te ervaren.

Spirit ziet meer en kent jouw blokkades, Spirit weet dat er meerdere wegen zijn voor jou die jij kan bewandelen. Jouw spirituele gidsen kunnen jou laten zien waarom jouw pad niet liep zoals jij wilde en tegelijk kunnen zij jouw mogelijkheden laten zien en wat jij zelf er voor kan doen om jouw leven te leven zoals jij wil, of liever gezegd, wat jouw ziel, dus jij, echt wil.

Kom deze avond bij mij op reading en schuif aan tafel met maximaal 5 deelnemers, even gezellig koffie/thee of water en daarna muziek aan, we gaan dan even ontspannen in de energie, de helende power van de spirituele wereld. Als empatisch medium leg ik verbinding met jouw energie en met jouw gidsen in de spirituele wereld en zo ontstaat communicatie. Je krijgt inzicht, kennis, antwoorden, je mag vragen stellen, blokkades lossen op, rust, healing, je kan weer verder. Wil je graag ook nog een boodschap van iemand ontvangen die al over(leden) is, dat kan ook wanneer je dat graag wil.

Een RONDE TAFEL READING is een bijzondere gebeurtenis, het zien hoe anderen hun reading ontvangen geeft een gevoel van herkenning, warmte, samenzijn, je bent niet alleen. Ervaar hoe anderen ook inzicht, kracht en wijsheid ontvangen wanneer jij jouw reading ontvangt. Het is altijd BIJZONDER wie en hoeveel mensen aan tafel schuiven, het is ook altijd bijzonder dat mensen met dezelfde levenservaringen en dezelfde vragen elkaar hier 'toe-vallig' treffen op een Ronde Tafel avond. Je verhaal wordt herkend, door de andere deelnemers ieder in een andere fase... Er wordt geluisterd naar je zieleroep, de avond sluiten we af met voor ieder een liefdevolle engelen kaart, deze bevat een mooie boodschap, een geluks Tool voor jou persoonlijk.

RONDE TAFEL READING is een vernieuwende vorm van voorheen de INLOOPAVONDEN.
Ik werd geïnspireerd om deze naam te gebruiken en even google naar de symboliek van Ronde Tafel werd het geheel duidelijk:

Men wilde condities scheppen voor een harmonische ontwikkeling van de mens in de verschillende perioden van groei, met als doel eensgezindheid, verbroedering. •Zo ontstond "de ronde tafel". Iedereen aan deze tafel was gelijk aan de ander, niemand was belangrijker en iedereen werd gehoord.

Prachtige symboliek en hier staat de spirituele wereld ook voor, dit is wat Spirit uitdraagt en dit is de reden waarom de spirituele wereld, onze gidsen, onze over(ledenen) ons graag willen bijstaan in het leven. openjehart

Aanvang 19:30 tot 21:00uur. Vanaf 19:10 inlopen en koffie/thee staat klaar. Erasstraat 53 Kaatsheuvel. KOSTEN: €20,00 dit is incl koffie/thee/water en wat lekkers. Plaats voor 6 deelnemers.
Aanvang 19:30 tot 21:00uur. Vanaf 19:10 inlopen en koffie/thee staat klaar. Erasstraat 53 Kaatsheuvel. KOSTEN: €20,00 dit is incl koffie/thee/water en wat lekkers. Plaats voor 6 deelnemers.

TRANCE HEALING CIRCEL 🌻

TRANCE HEALING is een zeer krachtige methode van spirituele healing, omdat de helende energie rechtstreeks van Spirit komt. Trance Healing is een vorm van Mediumschap, en Mediumship is het vermogen om verbinding te maken met de geestenwereld, zoals Spirituele gidsen, Helpers, Begeleiders, Spirituele Healers.

TRANCE HEALING verlicht/heelt klachten van fysiek, mentaal en emotionele aard. (Pijn/last van lichamelijk, geestelijk en gevoelens aard)


PRAKTISCHE info:
•De Healing avond vindt plaats in mijn praktijk te Kaatsheuvel.
•Er is plaats voor 6 deelnemers.
•Korte omschrijving Trance Healing:
Deze vindt plaats, gekleed, zittend op een stoel, gezamenlijk in een kring. Er vindt geen fysiek contact plaats.
•Een fijn muziekje wordt aangezet, de energie van de spirituele wereld zal voelbaar aanwezig zijn.
•Indien nodig en of gewenst gevolgd door een korte reading, er volgt ook wat tijd om te reageren en of om vragen te stellen.
•Een Trancehealing wordt door velen als fijn en rustgevend ervaren.
Voor wie is Trance Healing geschikt:
Iedereen met klachten/ziekte van ieder aard.

NOTE: Trancehealing staat bekend om het krachtig helend vermogen vanuit de Spirituele wereld, doch geeft behandelingen geen garantie op heling of herstel. Wat het resultaat ook mag zijn, een behandeling geeft altijd een vorm van rust, ontspanning, een vorm van healing.

NOTE: Trancehealing is géén vervanging voor medische zorg en aandacht. Blijf met uw klachten/ziekte altijd de daarvoor bedoelde specialistische zorg inschakelen en blijf uw medische zorg die u voor behandeling doorloopt en of behoeft ten allen tijden handhaven. Trance Healing is altijd mogelijk deze te onvangen, ook naast uw vaste medische zorg. 

NOTE: Wilt u deelnemen, vertelt u bij aanmelding mij NIETS over uw klachten of reden waarom u wilt deelnemen, na de behandeling krijgt u daarvoor voldoende tijd indien nodig of gewenst.

TRANCE HEALING MEDIUMSCHAP
TranceHealing is een mooie vorm van trance mediumschap. Een medium dient tijdens de healing als instrument tussen de spirituele wereld en de ontvanger. Via de healer, het medium, stroomt liefdevolle helende energie van de spirituele wereld naar de cliënt die zo een healing ontvangt waar hij of zij dat nodig heeft.

Het gebruik van Trance versterkt helende mediumschap en maakt een diep verschil op het effect dat de Spirit World kan hebben voor de healing op cliënten. De helende energie komt vanuit de Spiritworld, dus niet vanuit de menselijke energie van de Trance Healer.

Healing is een mooie dienstbare daad, een dienst aan de Spiritworld en een dienst aan mensen in dit bestaan ​​die deze hulp nodig hebben wat de dienst van Healing hen kan brengen.

In mijn praktijk is plaats voor 10 stoelen, dus plaats voor 10 mensen. Deelname €7,50 dit is incl. Koffie, thee, water en wat lekkers. MIDDAG: Tijd van 13:30 tot 15:30. Deur dicht 13:50 uur. Inloop 13:30-15:30 AVOND: Tijd van 20:00 tot 22:00uur. Deur dicht 19:50 uur. Inloop 19:30-19:50 uur Wilt u een stoel(en) reserveren? De deelname van €7,50 dienen voldaan te worden bij reservering. Stuur een pb.
In mijn praktijk is plaats voor 10 stoelen, dus plaats voor 10 mensen. Deelname €7,50 dit is incl. Koffie, thee, water en wat lekkers. MIDDAG: Tijd van 13:30 tot 15:30. Deur dicht 13:50 uur. Inloop 13:30-15:30 AVOND: Tijd van 20:00 tot 22:00uur. Deur dicht 19:50 uur. Inloop 19:30-19:50 uur Wilt u een stoel(en) reserveren? De deelname van €7,50 dienen voldaan te worden bij reservering. Stuur een pb.

DEMONSTRATIES MEDIUMSCHAP 🌻

DE ONGEZIENE WERELD LEEFT !!!

Demonstraties zijn mooie liefdevolle bijeenkomsten, waar tranen gedeeld worden, maar zeker ook waar lach en plezier plaatsvindt omdat het bewijs daar is dat onze dierbaren in spirit nog meer levendig zijn dan wij hier op aarde en daarom hoop ik velen van u bij mij te mogen verwelkomen om deze prachtige momenten ook eens te ervaren. 

WARE MEDIUMSCHAP MAAKT GELOVEN IN WETEN.

Demonstraties mediumschap zijn bijeenkomsten waar het medium voor even een brug bouwt tussen overleden dierbaren en hun dierbare nabestaanden. Momenten waar zij die verder leven in de geesteswereld weer even een stem krijgen.

Prachtige contacten ontstaan waar weer voor even mooie herinneringen worden gedeeld en ook mooie boodschappen worden gegeven.

DEMONSTRATIE MEDIUMSCHAP 🌻

DE ONGEZIENE WERELD LEEFT 

Tijdens een demonstratie worden mooie contacten gelegd tussen overledenen en aanwezigen. Om mijn demonstratie technieken te blijven trainen en te versterken ben ik een reeks DEMONSTRATIE MEDIUMSCHAP AVONDEN en MIDDAGEN gestart in mijn praktijk te Kaatsheuvel.

22/10/2019 Deel-7 avond •vol

12/11/2019 Deel-8 avond •vol

26/11/2019 Deel-9 avond •vol

Deel 1 t/m 6 waren vol, lees onderaan dit bericht het verloop van deze avonden.

In mijn praktijk is plaats voor 10 stoelen, dus plaats voor 10 mensen. Om uw deelname te garanderen zijn de kosten €5 dit is incl. Koffie, thee, water en wat lekkers.

MIDDAG: Tijd van 13:30 tot 15:30. Deur dicht 13:50 uur. Inloop 13:30-15:30

AVOND: Tijd van 20:00 tot 22:00uur. Deur dicht 19:50 uur. Inloop 19:30-19:50 uur

Wilt u een stoel(en) reserveren? De deelname kosten van €5 dienen voldaan te worden bij reservering. Betaal met deze betaallink en zet uw naam en keuze datum erbij en stuur me hiervan een bericht.

STOEL RESERVEREN KLIK HIER VOOR BETAALLINK 

Of in een envelopje in mijn brievenbus, noteer je naam+datum+telefoonnummer op de envelop. 

DEELNEMEN:

Deze link brengt je naar de naar de keuze van je event, lees de info en meld je aan: Klik hier voor de lijst met evenementen op facebook.

WAT IS EEN DEMONSTRATIE MEDIUMSCHAP?

Een demonstratie mediumschap is een bijeenkomst waarbij het Medium staat voor een zittend publiek en op mediamieke wijze contact legt met overledenen en op een liefdevolle en respectvolle manier overledenen voor even weer een stem geeft.

HOE VERLOOPT HET MEDIAMIEKE CONTACT?

Via mentaal mediumschap ontstaat er voor even een verbinding van de ziel van het medium met de ziel van de overledenen. Op deze manier kan via herinneringen en herkenningspunten de identiteit van de overledene worden vastgesteld. Eenmaal herkend dan is er even een mooi contact tussen de overledene en iemand uit de aanwezigen. Een prachtig moment om herinneringen, emoties te delen, vragen te stellen, een boodschap ontvangen of te geven.

Leven stopt niet bij het verlaten van ons aards lichaam.

Leven gaat door in het hiernamaals.

Communicatie tussen overleden mensen in de ongeziene wereld en levende mensen op aarde is mogelijk via ware mediumschip.

WARE MEDIUMSCHAP MAAKT GELOVEN IN WETEN.

Demonstraties mediumschap zijn bijeenkomsten waar het medium voor even een brug bouwt tussen overleden dierbaren en hun dierbare nabestaanden. Momenten waar zij die verder leven in de geesteswereld weer even een stem krijgen.

Prachtige contacten ontstaan waar weer voor even mooie herinneringen worden gedeeld en ook mooie boodschappen worden gegeven.

DEMONSTRATIE OF CONSULT.

Deze bijeenkomsten zijn geen consulten, want demonstraties mediumschap gaan anders dan een consult mediumschap. Tijdens een demonstratie wordt er voor even een mooi contact gelegd met bewijsbare feiten om aan te tonen dat het leven niet stopt na onze fysieke dood en om onze dierbaren in Spirit voor even weer een stem te geven. Informatie van zeer intieme aard of zeer privé zal ik tijdens een demonstratie niet doorgeven, daar is een demonstratie niet het moment voor, dat is te openbaar en ook de geestenwereld houd rekening met uw privacy. Dat maakt het verschil met een privé consult mediumschap waar dit soort informatie wel gedeeld kan worden.

Tijdens deze demonstraties mediumschap vinden dus géén readings plaats. Ik zal mijn uiterste inzet geven om voor iedere aanwezige een contact tot stand te brengen met een dierbare in Spirit. We gaan zien hoe deze middagen en avonden verlopen en mocht er voor een enkele van de aanwezigen geen contact tot stand komen dan is het ten allen tijde altijd prachtig om te zien en heel bijzonder om mee te maken en te ervaren hoe de contacten verlopen bij andere aanwezigen. En misschien wilt u alleen aanwezig zijn om mediumschap te zien en duidelijkheid te krijgen hoe dat nou werkt en behoeft u zelf geen contact te ontvangen, dat kan natuurlijk ook, ook dan bent u uiteraard van harte welkom.

DE ONGEZIENE WERELD LEEFT !!!

Demonstraties zijn mooie liefdevolle bijeenkomsten, waar tranen gedeeld worden, maar zeker ook waar lach en plezier plaatsvindt omdat het bewijs daar is dat onze dierbaren in spirit nog meer levendig zijn dan wij hier op aarde en daarom hoop ik velen van u bij mij te mogen verwelkomen om deze prachtige momenten ook eens te ervaren. 


Leven is om te vieren 🌻 Spiritualisme

🌻LEES hier het verloop van avond Demo deel-1 

🌻LEES hier het verloop van middag Demo deel-2 

🌻Lees hier het verloop van avond Demo deel-3