Menu

KINDEREN 🌻

Kinderen en paranormale ervaringen

"Het beste om kinderen te leren omgaan met hun spirituele en paranormale ervaringen is hen te laten opgroeien net als ieder kind, de ruimte te geven, ze laten opgroeien tot een eigen sterke persoonlijkheid. Hun hart te leren volgen en leren naar te luisteren om dingen die zij willen te bereiken in harmonie. Als opvoeders kun je hen hierin steunen, in begeleiden, laten zien, inspireren, voorbeeld stellen."

Het leven is om te leven vertel ze dat, laat ze dat zien. Het leven is om te vieren en te ervaren en tegelijk te groeien tot een persoon die in zijn eigen kracht staat en bewust is van zijn eigen kracht. Als een persoon, als een mens, leren omgaan met emoties, met het leven, met andere mensen, sociaal.

Kinderen als persoon ontwikkelen is de basis. Groeien als persoon verdient aandacht en liefde, daarin kun je je kinderen in voorzien. Kinderen te leren met zichzelf om te gaan, te leren wat hun eigen emoties zijn en emoties van een ander, leren onderscheiden.

De Spirituele en paranormale groei volgt vanzelf, het is de natuur en vind zijn weg op het pad die is gelegd met de persoonlijke ontwikkeling en dan in harmonie. 

Angst is een spiegeling van onwetendheid. Volwassenen projecteren hun angst vaak op hun kinderen. Angst is een menselijke emotie en is geen garantie dat er iets is om bang voor te zijn.

Mijn tip is: laat kinderen fijn opgroeien, projecteer niet al jullie aandacht op hun paranormale ervaringen. Het is iets normaals. Zorg dat je kind goed eet, slaapt en aan zijn rust toekomt dat is de basis. En projecteer jullie aandacht op de persoonlijke groei van het kind(eren). Dan geef je je kind de basis om later als volwassene op de juiste manier met zijn paranormale ervaringen om te gaan.

Wil je toch graag inzicht in de paranormale ervaringen van je kind. En inzicht in de ontwikkeling. Of wil je graag de rust in de situatie brengen of terugbrengen. 
Of wil je graag dat je kind inzicht krijgt in zijn paranormale ervaringen en tips en tools krijgt en gaat leren er met de juiste manier mee om te gaan.

Een Mediumconsult "Spirit & Jij" kan veel inzicht en antwoorden geven en duidelijkheid in de reden van het waarom de paranormale ervaringen ervaren.
Als ouder/verzorger kun je zonder en met aanwezigheid van het kind op consult komen. Kind en ouder/verzorger nemen de gehele consult gezamenlijk plaats aan mijn tafel.
Wil je graag een consult? 

Voel je welkom, ik help je graag, 
Liefs Esther 🌻