Menu

HEALING SESSIE EN MEDITATIES 🌻

SPIRITUELE ENERGIE MEDICIJN 🌻🌈🌻

Tijdens een healing sessie kom je in contact met de helende energie van jouw gidsen, healers en heelmeesters vanuit de spirituele wereld.

Deze helende energie is spirituele energie medicijn en is voelbaar en waarneembaar tijdens een sessie.

Wij zijn geboren in een tastbaar fysiek lichaam met een waarneembaar energie lichaam en balans daarin brengt ons een fijn leven op aarde.

Spirituele Energie medicijn brengt healing aan je energie lichaam en volgt healing aan je fysiek lichaam. 

Healing is gericht op het ontdekken van de oorzaken van de klachten, het verzachten van symptomen. Om weer in contact te brengen met jezelf en om je energie weer optimaal te laten stromen. Je zelfhelend vermogen te activeren. Je komt weer lekker in je vel, en kan beter omgaan met hetgeen er is.

Door mijn mediumschap, mijn gevoeligheid, neem ik energie en balans en disbalans waar in het fysieke als zowel het energie lichaam. Door het laten stromen van Spirituele Energie Medicijn ontstaat healing. Deze wijze van Healing is al eeuwenoud en wordt al sinds mensenheugenis toegepast.

🌈 Duur consult 1,5 uur. We starten met een geleide meditatie, deze vloeit over in een Healing en het stromen van de Spirituele Energie Medicijn, waarin de spirituele wereld ieders persoonlijke natuur respecteert en versterkt en aandacht schenkt en Healing geeft aan blokkades, pijnpunten, emoties. Tijdens de Healing zal ik de boodschappen en inspiratie van jullie persoonlijke gidsen doorgeven in een boodschap. Er ontstaat ook tijd en aandacht voor je vragen.

Op afspraak mogelijk van di t/m za in mijn praktijk te Kaatsheuvel of op afstand via Zoom/whatsapp.

Duur 1,5 uur kosten €55
Deelname alleen of met maximaal 3 personen samen voor de kosten van €55 totaal.
(avond/wknd toeslag €25 per consult )


Kom ontspannen en ervaar de Healing Spirituele Energie Medicijn vanuit de spirituele wereld. 🌻🌈🌻

HEALING MEDITATIE MET EEN GESCHREVEN BOODSCHAP 🌳🌻

Een wandeling door het bos voelt als een Healing.
Een Healing voelt als een wandeling door het bos.

En het voelt niet alleen als een Healing, het is ook een healing, het werkt helend. Één van de mooie inzichten en herinneringen die door mij heen stroomde tijdens een wkndje vertoeven in de natuur.

Ontvang en ervaar ook zo'n Healing in mijn praktijk, tijdens een Healing consult. Ook gedurende deze lastige semi-lockdown kun je bij mij terecht voor een Healing. Zeker deze tijd kan een Healing veel voor je betekenen zoals ontspanning, rust in je hoofd, rust in je ziel, dat is allemaal bevorderlijk voor ons zelfhelend vermogen en dus bevorderlijk voor ons afweersysteem.

MEDITATIE - Spirituele HEALING - Trance HEALING🌳 Met een geschreven boodschap 🌳🤍🌱🌻🌹

Duur consult 1,5 uur
We starten met een geleide meditatie, deze vloeit over in een Spirituele en Trance Healing en tijdens jullie reis die ervaren wordt als een spirituele wandeling door het bos, waarin de spirituele wereld ieders persoonlijke natuur respecteert en versterkt en aandacht schenkt en Healing geeft aan blokkades, pijnpunten. Tijdens de Trance Healing zal ik de boodschappen en inspiratie van jullie persoonlijke gidsen schrijven in een persoonlijk aan jullie gerichte boodschap. 🌳🤍🌱🌻

DEZE DAGEN GAAN ALTIJD DOOR🌳
Deze Healing vind plaats conform de maatregelen en kan goed en veilig plaatsvinden. De healing vindt in kleding zittend plaats op stoelen met gepaste afstand. Er hoeft geen fysiek contact plaats te vinden, voor de helende energie vanuit de spirituele wereld is er geen afstand, het raakt altijd.

Mocht er behoefte zijn, tijdens de spirituele healing, healing via mijn handen te ontvangen, mijn handen worden geleid naar de stress en pijnpunten gevolgd door zachte aanraking, dat kan en mag altijd plaatsvinden, het gebeurt veilig, maar het hoeft niet, de helende energie bereikt ook de stress en pijnpunten zonder aanraking vanuit mijn handen.

HEALING meditatie als een wandeling door het bos:

🌳 Iedere donderdagavond
aanvang 19:30 - 21:00 uur
Deur open 19:15 uur
Deelnemers minimaal 1 en maximaal 3
Kosten pp €27,50 incl koffie/thee/water en wat lekkers, deze avonden gaan altijd door.
Aanmelden via whatsapp/sms 0618665037 of stuur een berichtje, betaling kan bij reservering via een betaallink of contant op de avond.


🌳 Ook op afspraak mogelijk van di t/m za.
Duur 1,5 uur voor 1 tot 2 personen €55 (avond/wknd toeslag €25)
Iedere extra deelnemer +€27,50

Kom ontspannen en ervaar de healing energie vanuit de spirituele wereld als een wandeling door het bos. 🌳

Je bent altijd welkom, 
Liefs Esther 🌳🌱🌻🌱🌳
🤍🤍🤍
 

OPEN HEALING DAGEN 

Binnenkort kunt u GRATIS HEALING ontvangen in mijn praktijk te Kaatsheuvel. Deze dagen zullen meerdere healers aanwezig zijn, zodat meerdere mensen een healing kunnen ontvangen. 1 tot 2 dagen per maand zullen deze healingen plaats vinden. Een healing vind zittend plaats en duurt 15-20 minuten.

#Door de corona maatregelen kunnen de open healing dagen helaas voorlopig nog niet plaatsvinden. 🌳WAT IS HEALING?
Via de healer, het medium, stroomt liefdevolle helende energie van de spirituele wereld naar de cliënt die zo een healing ontvangt waar hij of zij dat nodig heeft.

Healing vermindert pijnklachten, lichamelijke klachten, activeert het zelfhelend vermogen, geeft rust in lichaam en geest. Healing vermindert emotionele klachten, geeft rust in hoofd en hart. Verhoogt energie. Versterkt balans.

Ik en de aanwezige healers zitten die dagen voor jou en helpen je graag.

Voel je welkom, 

Liefs Esther 🌻🌻🌻

Bekijk op deze pagina BIJEENKOMSTEN het evenement TRANCE HEALING AVOND voor meer informatie over Healing:

BIJEENKOMSTEN 2021 🌻

SPIRIT INSPIREERT 

KOM NAAR MIJN MIDDAGEN OF AVONDEN: Voor contact met overledenen, reading, consult en of healing, het zijn altijd bijzondere bijeenkomsten waar iedere deelnemer mooie contacten, readings en healings ontvangen en waar men bewijzen ontvangt dat de ongeziene wereld bestaat en dat is voor mij een mooie reden om deze te blijven aanbieden voor een fijn tarief, inclusief koffie/thee/lekkers.

Altijd bijzonder benieuwd wie er komen. Kom jij? Bijeenkomsten zijn bijzonder. Mensen die elkaar niet kennen, wel of niet eerder bij mij op reading zijn geweest, schuiven hier aan tafel, omdat hun gevoel ze inspireert te gaan. Het verloop laat zien waarom. Mensen die elkaar voor het eerst treffen, blijken dezelfde levenservaring te hebben, ieder in hun eigen fase. Hoe bijzonder is dat. Jouw gevoel, is het jouw innerstem, jouw ziel of de stem van een geliefde dierbare in spirit, die je motiveert om te gaan. De avond zal het tonen, en het thema ontplooien. Zo intelligent werkt de spirituele wereld.🌻

HEALING MEDIUMSCHAP DISCLAIMER 

NOTE: Trancehealing staat bekend om het krachtig helend vermogen vanuit de Spirituele wereld, doch geeft behandelingen geen garantie op heling of herstel. Wat het resultaat ook mag zijn, een behandeling geeft altijd een vorm van rust, ontspanning, een vorm van healing en stimuleert het zelfhelend vermogen.

NOTE: Trancehealing is géén vervanging voor medische zorg en aandacht. Blijf met uw klachten/ziekte altijd de daarvoor bedoelde specialistische zorg inschakelen en blijf uw medische zorg die u voor behandeling doorloopt en of behoeft ten allen tijden handhaven. Trance Healing is altijd mogelijk deze te onvangen, ook naast uw vaste medische zorg.

NOTE: Wilt u deelnemen, vertelt u bij aanmelding mij nog NIETS over uw klachten of reden waarom u wilt deelnemen, tijdens de behandeling krijgt u daarvoor voldoende tijd indien nodig of gewenst.


TRANCE HEALING MEDIUMSCHAP
Trance Healing is een mooie vorm van trance mediumschap. Een medium dient tijdens de healing als instrument tussen de spirituele wereld en de ontvanger. Via de healer, het medium, stroomt liefdevolle helende energie van de spirituele wereld naar de cliënt die zo een healing ontvangt waar hij of zij dat nodig heeft.

Het gebruik van Trance versterkt helende mediumschap en maakt een diep verschil op het effect dat de Spirit World kan hebben voor de healing op cliënten. De helende energie komt vanuit de Spiritworld, dus niet vanuit de menselijke energie van de Trance Healer.

Healing is een mooie dienstbare daad, een dienst aan de Spiritworld en een dienst aan mensen in dit bestaan ​​die deze hulp nodig hebben wat de dienst van Healing hen kan brengen.
☘🌻☘