sd main logo
Menu

PRAKTIJK LOCATIE 🌻

CONSULT ALLEEN OP AFSPRAAK 

MEDIUMPRAKTIJK ESTHER JACOBS

Adres: Erasstraat 53

5171VG Kaatsheuvel, noord-brabant NL

Voor het maken van een afspraak stuur een bericht naar mijn telefoon 0618665037 ik reageer zsm op je bericht om te bevestigen. 

Lokatie gelegen in een rustige omgeving, aan de rand van Kaatsheuvel, voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur, dichtbij gelegen de Drunense Duinen en de Efteling. Mijn praktijk is rolstoel toegankelijk. 

Openingstijden praktijk:

  • Dinsdag t/m vrijdag 10:30 - 16:00
  • Dinsdag t/m vrijdag 19:30 - 22:00 op verzoek 
  • zaterdag gesloten**
  • zondag gesloten**

MEDIUMPRAKTIJK ESTHER JACOBS

Mijn praktijk is gevestigd in Kaatsheuvel, noord-brabant. In het westelijk deel en In "T eerste Stroatje" van het dorp, Erasstraat. Mensen die mijn praktijk betreden ervaren direct een rust. De energie van de spirituele wereld is voelbaar aanwezig. Ook is mijn praktijk gelegen op een Leylijn waarvan deze energiebron die dwars door de praktijkruimte loopt vast een bijzondere spirituele werking bijdraagt.

Aan het begin van deze mooie dorpsstraat bevind zich dan ook het tweede katholieke kerk die in 1897 in gebruik werd genomen, toegewijd aan de H.H. Martelaren van Gorcum. Kerken werden van oudsher gebouwd op Leylijnen, met een bepaalde constructie en hierdoor werden het gebouwen vol energie en maakt het een godshuis levend.

MEDIUMPRAKTIJK ESTHER JACOBS te Kaatsheuvel
MEDIUMPRAKTIJK ESTHER JACOBS te Kaatsheuvel


Voel je welkom, ik help je graag,


Esther Jacobs

Paragnoste Medium Tarotiste

Spiritueel Coach en Counseling