sd main logo
Menu

MIJN ONTWIKKELING 1 šŸŒ»

MEDIUMCOLLEGESĀ 

In 2017 maakte ik kennis met het Engels Mediumschap en het Spiritualisme, ik kwam thuis, alles viel op z'n plek. Als Medium stopt ontwikkeling nooit en ik ben daarom heel blij met Mediumcolleges zoals de ARTHUR FINDLEY College in Stansted UK en de ZWANENHOF in Zenderen NL. Ook heb ik een lidmaatschap bijĀ THE SPIRITUALISTS NATIONAL UNION INTERNATIONAL oftewel SNUI zij bieden een on-line studie programma voor hun leden, waar o.a. een dagelijks aanbod door mediums via zoom lezingen, workshops etc etc geboden wordt.

Wanneer mijn agenda het toelaat bezoek ik ook graag demonstraties van andere mediums. Het is leerzaam en erg fijn om de energie van de spirituele wereld te ervaren en om te zien hoe mooi andere mediums werken. Zie op deze pagina mijn planning van te bezoeken demonstraties.

Next Online Workshop Clairvoyance UNFOLDING THE EVIDENCE & STORY by Paul Jacobs
Next Online Workshop Clairvoyance UNFOLDING THE EVIDENCE & STORY by Paul Jacobs

TRAININGEN

šŸ”…December 1 - 2020 Workshop Paul Jacobs

Organizer We Don't Die Radio

Online Workshop Clairvoyance UNFOLDING THE EVIDENCE & STORYĀ 

A practical 5 hour workshop to use Clairvoyance in your Mediumship taught by Arthur Findlay College tutor and renowned medium Paul Jacobs

Tutor: Paul Jacobs

šŸ”…AugustĀ 2 - 2020 Workshop Lynn CottrellĀ 

Organizer Lynn Cottrell and Irene Upton

Online Spirit Art Workshop HOW TO DRAW FACES - automatic drawing

Whether you are a beginner or just want a refresher you will benefit.

Tutor: Lynn CottrellĀ 

šŸ”…July 19 - 2020 Workshop Lynn CottrellĀ 

Organizer Lynn Cottrell and Irene Upton

Online Spirit Art Workshop FACES AND CONTACTS - automatic drawing

An online workshop on spirit art.....ā€œdrawing ā€œ the two worlds together.Ā 

If you need some help with bringing the picture and the evidence together for a contact then Lynn will endeavour to help.

Tutor: Lynn CottrellĀ 

šŸ”…July 12 - 2020 Workshop Lynn CottrellĀ 

Organizer Lynn Cottrell and Irene Upton

Online Spirit Art Workshop CREATIVE ABSTRACT ART - automatic drawing

2 hour on line lesson.Ā A class on abstract art. This is art created with colour, pattern,Ā Shape and symbols and an opportunity to draw for a partner and practise your interpretation skills.

Tutor: Lynn CottrellĀ 

šŸ”…MrtĀ 19/20 - 2020 Workshops Paul Jacobs

Lokatie/OrganizerĀ Carmen Vreeburg soulandintuition

Hotel Baars Harderwijk

19 Maart: 'Mediumschap en jij'

20 Maart: "The naturalness in je mediumschap demonstraties geven"

Tutor: Paul Jacobs

āœ”Nov 7/8 - 2019Ā Workshops Paul Jacobs

Lokatie/Organizer Carmen Vreeburg soulandintuition

Hotel Baars HarderwijkĀ 

7 Nov: 'Soul Awareness in Mediumship /Ā 8 Nov: 'The Naturalness in Mediumship Demonstration'

Paul heeft meer dan 25 jaar ervaring met het geven van demonstraties internationaal! Hij weet als geen ander hoe lastig het kan zijn om voor een zaal mensen te staan en te vertrouwen op je mediumschap. Hoe geefĀ je een contact zo goed mogelijk door in een demonstratie?

Hij vertelt je alles over technieken, maar nog belangrijker...: De natuurlijkheid van wie jij bent en je mediumschap.

Tutor: Paul Jacobs

āœ”Okt 20 - 2019 CIRKELDAG met Nicole de Haas

Lokatie/Organizer Suzannetempel-awakened-mind-trainerĀ capelle aan den IJsselĀ 

De cirkel is bij uitstek dƩ plek om je mediumschap te ontwikkelen en versterken. Maar hoe organiseer je een cirkel? Wat mag verwacht worden van de sitters en welke taak en verantwoordelijkheid heeft de cirkel leider? Deze dag deelt Nicole haar ervaring en kun je vragen stellen met betrekking tot je eigen ontwikkelcirkel. Een unieke gelegenheid om je eigen cirkel een boost te geven.

Tutor: Nicole de Haas

āœ”Juni 14/17 - 2019 "Circle & Seance kamer"

Lokatie Zwanenhof te ZenderenĀ 

Homecirkel, Trance en Fysieke Circle,Ā Seance kamer

Een prachtig wknd. Leden van 11 cirkels aanwezig, mediums, cirkelleiders en zitters die jarenlang in Trans/Fysiek cirkels ontwikkelen. Geweldig wat een aanwezige ervaring en zo blij met deze kans om dat te mogen ervaren, voelen, leren, kennis, inzicht, en techniek op te doen.

Za, zo Ć©n ma iedere dag 2 cirkelzittings van een ander medium,Ā interessante lectures/lezingen en meditaties Ć©n op zondag een livestream sessie van David Thompson, werelds sterkste fysiekmedium.

Tutors: Nicole de Haas, Philip Dykes

āœ”Mei 7 - 2019 OPEN WEEK 2019

Lokatie The Arthur Findley College in Stansted UK

Ook de Open Week op het AFC is een belevenis op zich, ik ben 1 dag op en neer geweest en er was zoveel keuze om aan deel te nemen, met de volgende masterclasses heb ik mijn dag daar gevuld:

Masterclass: Private sittings Penny Hayward

Masterclass: The Power ofĀ Communication Minister Colin Bates

Masterclass: Paranormal investigations Stella upton OSNU

Tutorial: Demonstrating Mediumship Paul Jacobs

āœ”Sept 1/2 - 2018 OPEN DAGEN ZWANENHOF

Lokatie de Zwanenhof te Zenderen

De Open Dagen op de Zwanenhof mag je eigenlijk niet missen, een heel vol programma waar je uit kan kiezen om deel te nemen. En ook verzorgd door uitermate ontwikkelde mediums vanuit Nederland en de hele wereld vandaan en zijn ook vaak gelinieerd aan het Arthur Findley College. Het volgende heb ik uitgekozen om aan deel te nemen:

Demonstraties Philip Dykes/Kerry mc Leod

Demonstraties Libby Clark/Darren Brittain

Demonstratie Suzanne Tempel/Nicole de Haas

Lezing Fysieke healing Nicole de Haas

Lezing Wonderen in het verleden in de SĆ©ance Nicole de Haas

Lezing Geef uitdrukking aan je ziel Philip Dykes

Workshop Mind & Mediumship Suzanne Tempel

Workshop Kracht van de spirituele aanwezigheid Darren Brittain

Workshop Verdiep je bewijs Philip Dykes

Tutorial helderziendheid Philip Dykes

āœ”Juni 09/16 - 2018 "Trance - An Exploration"

Lokatie The Arthur Findley College in Stansted UK

Trance/Mediumship mixed levels, Trance Communication, Speaking, Writing, Healing

Mijn eerste bezoek aan de AFC en wat voor een, zo'n bijzondere plek. Ook gevuld met allerlei bijzondere spirituele ervaringen. Deze week was een boost voor mijn Trance Communicatie en Speaking. Hele fijne Teachers die ook laten zien wat ze kunnen. "They practice what they preach". Simone key deed een Demonstratie Trance Communicatie en we mochten vragen stellen en kregen antwoorden, een geweldige ervaring. Tijdens de klassen toonde Sharon Harvey ook haar kundigheid met regelmaat, zulke ervaringen geven zo'n boost en zo'n bewijs dat Spirit bestaat en altijd heeft bestaan. Energie is onvernietigbaar.

Course Tutors: Minister Simone Key,Ā Sharon Harvey, Lillian Steiner CSNU

āœ”Februari 14 - 2018 "Spirit and YOU"

Lokatie Zwanenhof te ZenderenĀ 

The unfolding and awareness of your Spiritual potential

Tutor: Sally Jane Barnes

āœ”Dec 10/16 - 2017 "Trance en Fysiek mediumschap"

Lokatie Zwanenhof te ZenderenĀ 

Intermediate & Advanced, Trance mediumschip, Trance healing, Fysic mediumship

Een bijzondere trance week, waar ik kennis maakte met mijn gidsen en een aantal bijzondere spirituele persoonlijke ervaringen waar Spirit mij bevestigde er altijd te zijn geweest als mijn Teachers vanuit de andere wereld en er altijd zullen zijn. Stewart Alexander is een wereldwijd bekend fysiek medium en al even gepensioneerd en wij mochten een demonstratie Trans Control meemaken, zowel een demonstratie Trance Control van Nicole de Haas, ook een wereldwijd bekend fysiek medium. Hele bijzondere en geweldige ervaringen. Het ultieme bewijs van het levendige bestaan van de spirituele wereld.Ā 

Docenten: Nicole de Haas, Stewart Alexander, Libby Clarke, Jackie Wright & Sally Barnes

āœ”Sept 2/3 - 2017 OPEN DAGEN ZWANENHOF

Lokatie de Zwanenhof te Zenderen

Deze open dagen waren voor mij de 1e kennismaking met het Engels Mediumschap en het Spiritualisme, voor mij een wereld van herkenning, thuiskomen, alles viel op z'n plek, in 1 woord geweldig. Een aanrader voor iedereen die zich wil verdiepen in de wereld van het mediumschap en leren kennen van de spirituele wereld.Ā 

Daarentegen is het werken als Medium, uiterst verantwoordelijk werk. Ontwikkeling en training geeft Mediums de mogelijkheid een krachtige verbinding met de spirituele wereld te creĆ«ren om een brug te bouwen tussen zij uit de ongeziene wereld en zij uit deze wereld zodat er een sterke betrouwbare communicatie ontstaat die ondersteunt is met bewijsbare feiten gegeven vanuit de geestenwereld. Communicatie met de andere wereld dient altijd duidelijk te zijn en niet bestaan uit heldervaagheden.Ā 

Het leven stopt niet na onze fysieke sterven, maar gaat door in de spirituele wereld, wij blijven onze persoonlijkheid behouden, als een bewustzijn, intelligentie, een liefdevolle energie. Mediumschap toont dat aan en bewijst dat overledenen samen met ons, naast ons voortleven, weliswaar in een andere vorm, maar intelligent en zelfs nog levendiger dan hier op aarde en communicatie tussen onze werelden is altijd mogelijk.Ā 

De ongeziene wereld is altijd in staat om te communiceren, het hangt van Mediums af hoe sterk deze zijn ontwikkeld in hun mediumschap, hun intuĆÆtie en toch wel het voornaamste hun persoonlijke ontwikkeling.

Trainingen bij Mediumcolleges bestaan ieder uit Lezingen Tutorials Workshops Demonstraties Healingen Meditaties, vanuit de richting of facet van mediumschap die jij verder wil ontwikkelen, iedere training omvat intuĆÆtie en persoonlijke ontwikkeling. Richt je op persoonlijke ontwikkeling dan volgt het mediumschap vanzelf. De trainingen zijn vaak all-in, dus inclusief geweldige catering en overnachten in de prachtige gebouwen. De weektrainingen zijn geweldig, er wordt serieus gewerkt, maar het voelt als een retraite, heerlijke dagen. Een aanrader dus.

āœ”OPMERKING

āœ”Onderstaande link "Het begin 2015 - 2017" is een stukje introductie van hoe ik toen in mijn mediumschap stond, voordat ik het Engels Mediumschap en het Spiritualisme ontdekte. Ik ontwikkelde mijzelf, zonder enige aardse begeleiding doch al onbewust in contact en samen met mijn spirituele gidsen en vrienden uit de ongeziene wereld. Toch een stukje sentiment dat ik hier laat staan en wil blijven delen en misschien behulpzaam kan zijn voor anderen die net aan het ontplooien zijn in hun spiritualiteit. Van elkaar kunnen we leren, ik deel mijn kennis graag.āœ”

HET BEGIN 2015 - 2017 šŸŒ»

INTRODUCTIEĀ 

āœ”(Onderstaande is een stukje introductie van hoe ik toen in mijn mediumschap stond, voordat ik het Engels Mediumschap en het Spiritualisme ontdekte. Ik ontwikkelde mijzelf, zonder enige aardse begeleiding doch al onbewust in contact en samen met mijn spirituele gidsen en vrienden uit de ongeziene wereld. Toch een stukje sentiment dat ik hier laat staan en wil blijven delen en misschien behulpzaam kan zijn voor anderen die net aan het ontplooien zijn in hun spiritualiteit. Van elkaar kunnen we leren, ik deel mijn kennis graag.)āœ”

Hieronder volgt INTRODUCTIE VAN AUG 2015 tot SEPT 2017.

Op afspraak geef ik Spirituele en Tarot en Foto/sieraad readings.

Ik ben Paragnost, Medium en Tarotiste.

Als Paragnost ben ik heldervoelend horend ruikend proevend ziend wetend en als Medium ontvang ik informatie van en via overledenen, tevens maak ik gebruik van Tarotkaarten,Ā Engelenkaarten, Inzichtkaarten, lees ik foto's/sieraden,Ā zijn de vibraties sterk dan hanteer ik soms n pendelā™§

ook dromen worden hierdoor helder en bespreekbaar.

Waar komt mijn informatie vandaan tijdens een reading:Ā Ik neem gevoelens over, ik neem energien waar, dat gaat automatisch, daaropvolgend krijg ik weer beelden, gevolgd doorĀ gevoelens,Ā visualisaties die ik in woorden overbreng.Ā 

Naar gelang de sterkte van de energieĆ«n krijg ik ook woorden, geluiden en geuren en smaken doorgespeeld.Ā 

Waar komen mijn energieĆ«n vandaan:Ā De energieĆ«n komen vanuit de kosmos, via de aartsengelen, de engelen, via jouw zielenergie, via gidsen en heelmeesters en via contact met overledenenā™”

Mijn readings halen mensen vaak uit de knoop, zijn helend,Ā brengen inzicht en inspiratieĀ en voornamelijk verlichtingā™”Ā op wat er op dat moment zich afspeelt op diverse vlakken.Ā Wat voor rol Verleden Heden Toekomst zich hierbij afspeelt wordt helderā™§

Verkrijg helder inzicht in jou zelf, in situaties en/of in anderenā™¢Ā Anderen kunnen zijn mensen in het algemeen of mensen in je direkte omgeving.

Mijn readings hebben als doel iemand weer op zijn of haar levenspad te krijgen en dan met positieve energienā™¤Ā Mijn mening en ervaring is dat wanneer men gebruik maakt van positieve energie de magneet gaat werken en meer en meer positiviteit aantrektā™§

Positiviteit is de sleutel tot Happiness ā™”ā™§ā™¤ā™¢

ā™”Happiness is het doel van Levenā™”

The Arthur Findlay College in Stansted UK

The Arthur Findlay College The World's Foremost College for the Advancement of Spiritualism and Psychic Sciences. The Arthur Findlay College offers facilities unequalled anywhere in the world in the Spiritualist movement as a residential centre where students can study Spiritualist philosophy and religious practice, Spiritualist healing and awareness, spiritual and psychic unfolding and kindred disciplines. Courses, lectures and demonstrations are all offered by leading exponents, together with the additional features of a library, museum, lake, magnificent grounds, recreational facilities and full board accommodation. The Arthur Findlay College has over 50 approved tutors and alongside them, many specialist and guest tutors who all bring you the highest standards of tuition across many disciplines and holds over 80 Courses every year.

De Zwanenhof in ZenderenĀ 

De Zwanenhof organiseert een gevarieerd en uniek programma aan trainingen waar vele facetten van het mediumschap beoefend kunnen worden. Engeland is de bakermat van het Spiritualisme. Nergens ter wereld is er zo veel kennis en ervaring met het mediumschap als daar. De docenten die in de trainingen les geven op de Zwanenhof zijn mediums die op hoogstaand internationaal niveau werken en de meesten van hen werken al jaren als docent aan het befaamde Arthur Findlay College in Stansted. Zij dragen hun kennis graag tijdens deze trainingen uit in Nederland. De voertaal tijdens de trainingen is dan ook Engels. Sommige trainingen zullen worden vertaald, te weten de Duitse, Franse, Finse en Italiaanse weken. De combinatie van een ervaren en bevlogen team van docenten en mediums, de prachtige sfeervolle plek De Zwanenhof en het team van personeel dat gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan, maakt elke training een unieke ervaring.