sd main logo
Menu

INTRODUCTIE šŸŒ»

IK BEN EEN MEDIUM

Voor degenen die mij nog niet zo goed kennen,Ā heb ik hier een introductie geschrevenĀ over wat mediumschap voor mij betekent. Ik benĀ Esther en ik ben een medium,Ā een trance medium en ik verzorg readings enĀ healings vanuit mijn praktijk te Kaatsheuvel enĀ op afstand via skype of whatsapp, telefoon.

"Mocht er na het lezen van mijn introductieĀ vragen ontstaan, stel deze gerust aan mij, viaĀ pb of via facebook. Geen persoonlijke consultĀ vragen, want daar is een reading voor nodig.Ā Maar vragen over mediumschap, deĀ geestenwereld, de Spiritworld, over mij,Ā spiritualisme, maakt niet uit, geen vraag is teĀ gek, ik zal ze proberen te beantwoorden."

Als PSYCHIC en EMPATH leg ikĀ contact met een persoons energie/aura en zieĀ blokkades, mogelijkheden, beperkingen, hetĀ waarom wel of waarom niet, stukjeĀ verledenā€¢hedenā€¢toekomst wat nodig is, zodatĀ dingen op hun plaats vallen, losgelaten wordenĀ en men weer verder kan, met vertrouwen op stevige benen.

Als MENTAAL MEDIUM leg ik contact tussen overledenenĀ vanuit de andere wereld met mensen uit deze wereld. Mooie herinneringen wordenĀ gedeeld, vragen kunnen beantwoord worden.Ā Prachtige momenten waar de liefdeĀ wederzijds gevoeld wordt. Even weer eenĀ voelbaar moment van samenzijn en een besef dat het leven niet stopt op aarde, maar doorgaat in een andere mooie vorm in de spirituele wereld.Ā 

Als TAROTISTE leg ik de Rider Waite dezeĀ Tarot kaarten geven hele mooie en bruikbareĀ bevestigingen en inzichten / antwoorden opĀ vele levensvragen. Als aanvullende bevestiging mogen er ook engelen en bloemen kaarten getrokken worden.

Een PRIVƉ CONSULT/READING/HEALING en GROEPSĀ CONSULTEN bestaan uit een combinatie vanĀ bovenstaande of afzonderlijk naar uw keuze, bij het maken van een afspraakĀ gelieve geen voor informatie verstrekken, ookĀ niet de reden waarom men een reading wilt. Laat u door mij als medium bevestigende informatie verstrekken en niet andersom.

Het eerste gedeelte van het consult gaat via spontaneĀ waarnemingen, deze geven vaak al veelĀ antwoorden en inzicht op vragen. Wil je graag eenĀ contact met een bepaald persoon(en) vanuitĀ de andere wereld, wat helpt is aanĀ deze persoon denken en deze in gedachtenĀ uitnodigen of je uitnodiging in gedachten hetĀ universum insturen, is voldoende en zal zekerĀ zorgen voor een sterker contact. Tijdens eenĀ reading komt voldoende tijd om teĀ reageren en specifieke vragen te stellen.

Als TRANCE MEDIUM verzorg ik ook trance consulten:Ā Als Trance medium geef ik de andere wereld de mogelijkheid om hun krachtige HEALING energie direct aan jou te geven. Deze Trance healing stroming en flow van energie is vaak voelbaar en zal healing geven op elk niveau.

Als Trance medium is het mogelijk om via TRANCE COMMUNICATIE overledenen vanuit de andere wereld een eigen stem te geven, alsof deze weer even plaats nemen in dezelfde ruimte, in de stoel tegenover je. Voelbaar als energie aanwezig. Werkelijkheid zit ik als medium in de stoel tegenover je. Via een Trance medium krijgt de andere wereld de mogelijkheid om te communiceren alsof zij er zelf zijn.

Als Trance medium is het mogelijk om via GEƏNSPIREERD SCHRIJVEN een brief met persoonlijke boodschap te schrijven van dierbaren uit de andere wereld voor hun nabestaanden. De geschreven brief is een mooie tastbare herinnering.

Als Trance medium is het mogelijk om via TRANCE SPREKEN filosofische inzichten te verkrijgen vanuit de hogere Spiritworld, het collectief. Vragen over de wereld, over de mensheid. Inzicht en antwoorden verkrijgen vanuit het collectief. Al deze vragen kunnen beantwoord worden.


Dank voor het lezen.

Ik hoop dat je geĆÆnspireerd geraakt bent. šŸŒ»šŸŒ»šŸŒ»

āœ”OPMERKING

Bovenstaand is een stukje van mijn verhaal mediumschap na september 2017 geĆÆnspireerd met het Engels Mediumschap en het Spiritualisme en is mijn ontwikkeling gegroeid met Trance Healing en Trance mediumschap.

āœ”Onderstaande link "Het begin 2015 - 2017" is een stukje introductie van hoe ik toen in mijn mediumschap stond, voordat ik het Engels Mediumschap en het Spiritualisme ontdekte. Ik ontwikkelde mijzelf, zonder enige aardse begeleiding doch al onbewust in contact en samen met mijn spirituele gidsen en vrienden uit de ongeziene wereld. Toch een stukje sentiment dat ik hier laat staan en wil blijven delen en misschien behulpzaam kan zijn voor anderen die net aan het ontplooien zijn in hun spiritualiteit. Van elkaar kunnen we leren, ik deel mijn kennis graag.āœ”

HET BEGIN 2015 - 2017 šŸŒ»

INTRODUCTIEĀ 

āœ”(Onderstaande is een stukje introductie van hoe ik toen in mijn mediumschap stond, voordat ik het Engels Mediumschap en het Spiritualisme ontdekte. Ik ontwikkelde mijzelf, zonder enige aardse begeleiding doch al onbewust in contact en samen met mijn spirituele gidsen en vrienden uit de ongeziene wereld. Toch een stukje sentiment dat ik hier laat staan en wil blijven delen en misschien behulpzaam kan zijn voor anderen die net aan het ontplooien zijn in hun spiritualiteit. Van elkaar kunnen we leren, ik deel mijn kennis graag.)āœ”

Hieronder volgt INTRODUCTIE VAN AUG 2015 tot SEPT 2017.

Op afspraak geef ik Spirituele en Tarot en Foto/sieraad readings.

Ik ben Paragnost, Medium en Tarotiste.

Als Paragnost ben ik heldervoelend horend ruikend proevend ziend wetend en als Medium ontvang ik informatie van en via overledenen, tevens maak ik gebruik van Tarotkaarten,Ā Engelenkaarten, Inzichtkaarten, lees ik foto's/sieraden,Ā zijn de vibraties sterk dan hanteer ik soms n pendelā™§

ook dromen worden hierdoor helder en bespreekbaar.

Waar komt mijn informatie vandaan tijdens een reading:Ā Ik neem gevoelens over, ik neem energien waar, dat gaat automatisch, daaropvolgend krijg ik weer beelden, gevolgd doorĀ gevoelens,Ā visualisaties die ik in woorden overbreng.Ā 

Naar gelang de sterkte van de energieĆ«n krijg ik ook woorden, geluiden en geuren en smaken doorgespeeld.Ā 

Waar komen mijn energieĆ«n vandaan:Ā De energieĆ«n komen vanuit de kosmos, via de aartsengelen, de engelen, via jouw zielenergie, via gidsen en heelmeesters en via contact met overledenenā™”

Mijn readings halen mensen vaak uit de knoop, zijn helend,Ā brengen inzicht en inspiratieĀ en voornamelijk verlichtingā™”Ā op wat er op dat moment zich afspeelt op diverse vlakken.Ā Wat voor rol Verleden Heden Toekomst zich hierbij afspeelt wordt helderā™§

Verkrijg helder inzicht in jou zelf, in situaties en/of in anderenā™¢Ā Anderen kunnen zijn mensen in het algemeen of mensen in je direkte omgeving.

Mijn readings hebben als doel iemand weer op zijn of haar levenspad te krijgen en dan met positieve energienā™¤Ā Mijn mening en ervaring is dat wanneer men gebruik maakt van positieve energie de magneet gaat werken en meer en meer positiviteit aantrektā™§

Positiviteit is de sleutel tot Happiness ā™”ā™§ā™¤ā™¢

ā™”Happiness is het doel van Levenā™”