Menu

INTRODUCTIE šŸŒ»

IK BEN EEN MEDIUM

Voor degenen die mij nog niet zo goed kennen,Ā heb ik hier een introductie geschrevenĀ over wat mediumschap voor mij betekent. Ik benĀ Esther en ik ben een medium,Ā een trance medium en ik verzorg readings enĀ healings vanuit mijn praktijk te Kaatsheuvel enĀ op afstand via skype of whatsapp, telefoon.

"Mocht er na het lezen van mijn introductieĀ vragen ontstaan, stel deze gerust aan mij, viaĀ pb of via facebook. Geen persoonlijke consultĀ vragen, want daar is een reading voor nodig.Ā Maar vragen over mediumschap, deĀ geestenwereld, de Spiritworld, over mij,Ā spiritualisme, maakt niet uit, geen vraag is teĀ gek, ik zal ze proberen te beantwoorden."

"Wat betekent mediumschap voor mij?" Pfoe heb je even. šŸ˜… Daar kan ik een heel boek over schrijven, denk ik. šŸ˜¬ Ik denk dat ik mediumschap leef en dat kan toch heel fijn en bijzonder zijn. Ik leef mediumschap in mijn aardse leven. Mijn overtuiging is mediumschap kan een blessing zijn, wanneer je je aardse leven omarmt en je je best blijft doen om van jezelf en van je leven wat te maken en je mediumschap sluit vanzelf aan. Mijn overtuiging hoe beter jij jezelf kent, jouw aardse leven leeft en accepteert, hoe beter jouw mediumschap gaat en of kan gaan ontwikkelen. Ja ƓF KAN..... Mediumschap is een menselijk eigenschap en daar kun je in ontwikkelen en met de juiste kennis en training kan mediumschap alleen maar een blessing zijn. Mediumschap is een LifeLongLeren. šŸ’•

Tijdens mijn ontdekkingstocht en ontwikkeling van mijn mediumschap was het eerste wat mij zo duidelijk werd dat er collectief in de wereld zo'n vertekend beeld over mediumschap bestaat. Dat heel veel mensen niet weten wat mediumschap is en men een illusie creĆ«ert over mediumschap en de spirituele wereld. Sowww maar al die collectieve opgelegde barriĆØres smolten weg als sneeuw voor de zon toen ik eenmaal mijn mediumschap en de spirituele wereld begon te begrijpen.

Mediumschap is een LifeLongLeren, LevenLangLeren met vallen en opstaan. Maar die weg is mooi. Het leert je jouw aardse leven te leven, ten volle. Je leert en ziet dat obstakels in je leven traptredes zijn, de richting waarheen is de richting van je ziel, van jij.

Mediumschap is een LifeLongLeren en je hoeft dit niet helemaal alleen te doen, heb ik ontdekt. Er is ook een collectief aanwezig onder de mensen over heel de wereld. Er is een collectief bewustzijn aanwezig voor iedere mens iedere ziel op aarde om te connecten, op te laden, levensenergie, altijd, en er zijn heel veel mensen die het juiste beeld begrijpen en uitdragen over mediumschap.

Mediumschap is een blessing en leert je je leven ten volle te leven, het leert je het maken van mooie en liefdevolle herinneringen, iedere dag, het leert je dat de dood niet bestaat, maar het leven liefde is en oneindig voortduurt in de Spirituele wereld. Onze geliefden hebben ons niet verlaten. Het fysieke gemis is pijnlijk maar de wetenschap en kennis dat zij er nog zijn, brengt rust, healing en kennis. En de juiste kennis kan de wereld een stukje beter maken.

Mediumschap is een LifeLongLeren en ik ben heel dankbaar om kennis en training te kunnen en mogen vergaren en blijven volgen bij de beste mediums ter wereld die hebben laten zien wat zij zeggen te kunnen. En heel dankbaar naar de spirituele wereld, mijn gidsen, mijn Spirit Team en mijn Spirit vrienden die me deze weg mij LifeLong begeleiden en vergezellen liefdevol. Dankbaar dat ik een medium ben en meer dankbaarder dat ik een mens ben. ā™”ā¤ā™”

Omarm jezelf en geniet van je aardse leven en mediumschap is een blessing. šŸŒ»šŸŒ»šŸŒ»šŸŒ»šŸŒ»

Mijn ontwikkeling:

Als PSYCHIC en EMPATH leg ikĀ contact met een persoons Zielā€¢energieā€¢aura en zieĀ blokkades, mogelijkheden, beperkingen, hetĀ waarom wel of waarom niet, stukjeĀ verledenā€¢hedenā€¢toekomst wat nodig is, zodatĀ dingen op hun plaats vallen, losgelaten wordenĀ en men weer verder kan, met vertrouwen op stevige benen.

Als MENTAAL MEDIUM leg ik contact tussen overledenenĀ vanuit de andere wereld met mensen uit deze wereld. Mooie herinneringen wordenĀ gedeeld, vragen kunnen beantwoord worden.Ā Prachtige momenten waar de liefdeĀ wederzijds gevoeld wordt. Even weer eenĀ voelbaar moment van samenzijn en een besef dat het leven niet stopt op aarde, maar doorgaat in een andere mooie vorm in de spirituele wereld.Ā 

Als TAROTISTE leg ik de Rider Waite dezeĀ Tarot kaarten geven hele mooie en bruikbareĀ bevestigingen en inzichten / antwoorden opĀ vele levensvragen. Als aanvullende bevestiging mogen er ook engelen en bloemen kaarten getrokken worden.

Een PRIVƉ CONSULT/READING/HEALING en GROEPSĀ CONSULTEN bestaan uit een combinatie vanĀ bovenstaande of afzonderlijk naar uw keuze, bij het maken van een afspraakĀ gelieve geen voor informatie verstrekken, ookĀ niet de reden waarom men een reading wilt. Laat u door mij als medium bevestigende informatie verstrekken en niet andersom.

Het eerste gedeelte van het consult gaat via spontaneĀ waarnemingen, deze geven vaak al veelĀ antwoorden en inzicht op vragen. Wil je graag eenĀ contact met een bepaald persoon(en) vanuitĀ de andere wereld, wat helpt is aanĀ deze persoon denken en deze in gedachtenĀ uitnodigen of je uitnodiging in gedachten hetĀ universum insturen, is voldoende en zal zekerĀ zorgen voor een sterker contact. Tijdens eenĀ reading komt voldoende tijd om teĀ reageren en specifieke vragen te stellen.

Als TRANCE MEDIUM verzorg ik ook trance consulten:Ā Als Trance medium geef ik de andere wereld de mogelijkheid om hun krachtige HEALING energie direct aan jou te geven. Deze Trance healing stroming en flow van energie is vaak voelbaar en zal healing geven op elk niveau.

Als Trance medium is het mogelijk om via TRANCE COMMUNICATIE overledenen vanuit de andere wereld een eigen stem te geven, alsof deze weer even plaats nemen in dezelfde ruimte, in de stoel tegenover je. Voelbaar als energie aanwezig. Werkelijkheid zit ik als medium in de stoel tegenover je. Via een Trance medium krijgt de andere wereld de mogelijkheid om te communiceren alsof zij er zelf zijn.

Als Trance medium is het mogelijk om via GEƏNSPIREERD SCHRIJVEN een brief met persoonlijke boodschap te schrijven van dierbaren uit de andere wereld voor hun nabestaanden. De geschreven brief is een mooie tastbare herinnering.

Als Trance medium is het mogelijk om via TRANCE SPREKEN filosofische inzichten te verkrijgen vanuit de hogere Spiritworld, het collectief. Vragen over de wereld, over de mensheid. Inzicht en antwoorden verkrijgen vanuit het collectief. Al deze vragen kunnen beantwoord worden.


Dank voor het lezen.

Ik hoop dat je geĆÆnspireerd geraakt bent. šŸŒ»šŸŒ»šŸŒ»

āœ”OPMERKING

Bovenstaand is een stukje van mijn verhaal mediumschap na september 2017 geĆÆnspireerd met het Engels Mediumschap en het Spiritualisme en is mijn ontwikkeling gegroeid met Trance Healing en Trance mediumschap.

āœ”Onderstaande link "Het begin 2015 - 2017" is een stukje introductie van hoe ik toen in mijn mediumschap stond, voordat ik het Engels Mediumschap en het Spiritualisme ontdekte. Ik ontwikkelde mijzelf, zonder enige aardse begeleiding doch al onbewust in contact en samen met mijn spirituele gidsen en vrienden uit de ongeziene wereld. Toch een stukje sentiment dat ik hier laat staan en wil blijven delen en misschien behulpzaam kan zijn voor anderen die net aan het ontplooien zijn in hun spiritualiteit. Van elkaar kunnen we leren, ik deel mijn kennis graag.āœ”