Menu

MIJN NAAM IS ESTHER JACOBS 🌻

HELDERVOELEND

Mijn naam is Esther Jacobs en al sinds mijn jeugd ben ik heldervoelend, empatisch en naarmate mijn leven zich ontwikkelde groeide ik als empaat en begon langzaam te begrijpen dat mijn heldervoelendheid eigenlijk niet zo vanzelfsprekend was. Onbewust navigeerde de empaat in mij en stuurde mij op levenspaden die zowel langs uitdagingen en obstakels voerden alswel prachtige en bijzondere levenservaringen die mijn persoonlijkheid en intuïtie deden sterken en ontwikkelen. Deze persoonlijke groei opende het mediumschap en healing in mij en ben ik op een punt in mijn leven beland, dat ik graag mijn mediumschap en healing wil blijven ontwikkelen en tegelijkertijd op deze bijzondere levenspad de gelegenheid wil nemen om andere mensen te mogen helpen en een brug te zijn voor de spirituele wereld. 

Patric is mijn partner, wij zijn al heel lang samen en steunt mij en laat mij vrij in het ontwikkelen van mijn spirituele levenspad. Patric is fulltime werkzaam als QESH-Specialist Projecten - Veiligheidskundige, dus ook een drukke carrière met inspirerende uitdagingen gericht op de veiligheid en dus ook het welzijn van mensen. We hebben 2 kinderen en wonen in een prachtige omgeving 10 min van de Efteling en de Loonse en Drunense Duinen vandaan.

Al op jonge leeftijd was ik erg actief en creatief, haalde mijn middelbareschool diploma, wilde dolgraag naar de Fashion academy, maar het werd een secretaresse opleiding, na anderhalf jaar ging ik diverse jobs doen, van bloemenzaak waar ik zelfstandig werkte, van fashionsboutiques, zelfs als Unit manager bij Tupperware, en ik ging hard. Net twintig jaar en trotse mama van een baby zoontje, kwam ik er snel achter, ik wil mijn creativiteit meer kwijt, ik wilde ondernemen, tijdens avondschool ondernemers diploma gehaald, 2 bedrijven opgezet, personeel in dienst, stond op b2b beurzen, mijn creativiteit en artistieke gevoel bleef maar groeien, ik begon met kostuums ontwerpen, modeshows, parties en events te organiseren, backstage en tijdens een event leerde ik Patric kennen en dat was de start van een nieuwe carrière, onstage.

Tijdens onze carrière onstage als Performers hebben Patric en ik veel mogen reizen, zo tussen 1995 - 2014 hebben we meer dan 18 landen bezocht, grotendeels samen, 2 Awards toegekend gekregen voor "The best performance of Europe", vele mensen mogen ontmoeten, culturen mogen proeven en daardoor heb ik mijzelf kunnen verrijken met een diversiteit aan inzichten en levenservaringen.

NATUREL MEDIUM

Ik ben een naturel medium, dat wil zeggen dat mijn mediumschap van nature is ontwikkeld en door mijn bijzondere levenservaringen versterkt.

08-08-2015 starte ik met professioneel consulten verzorgen vanuit mijn praktijk te Kaatsheuvel. Het dagelijks bewust bezig zijn met readings en healings, met de spirituele wereld, werkte als een boost op mijn mediumschap.

09-2017 ontdekte ik het bestaan van Engels Mediumschap en het Spiritualisme. Er ging een wereld van herkenning voor mij open. Het op die manier werken met de spirituele wereld en waar het voor staat, sloot naadloos aan op mijn denkwijze en werkwijze en ervaringen met werken met de spirituele wereld. Wat maakte mij dat blij. Gelijkgestemden, ik was niet alleen...  Deze ontdekking bracht mij tot De Zwanenhof en de Arthur Findley College waar ik met een aantal trainingen mijn Trance mediumschap en Healing verder heb ontwikkeld. En het zijn zulke fijne medium colleges, hele fijne plekken, waar ik regelmatig nog zeker heen zal gaan.               

Het werken voor en met de spirituele wereld en zo als medium een brug te mogen bouwen voor de mensen die al over zijn naar de ongeziene wereld en de mensen hier op aarde is een dankbaar gegeven. Mediumschap toont dat ons leven niet stopt na onze fysieke dood maar verder gaat in de spirituele wereld, weliswaar in een andere vorm, maar zeker zo liefdevol, intelligent en vaak nog levendiger dan hier op aarde. De wetenschap dat onze geliefden er nog zijn en met ons samen verder leven, deze ervaring brengt rust bij de mensen op aarde, het brengt healing en allerbelangrijkste het bewustzijn dat we meer vrijheid bezitten en degene die ons beperken en begrenzen in het leven, wij zelf zijn. Het leven is er om te vieren.


3 maanden na de opening van mijn praktijk in 2015 bezocht een journaliste mij voor een reading.

Luister hier hoe radiomaakster Carola van het programma "De week van Carola" haar reading bij mij ervaarde, een week later deed Carola hier verslag van in de uitzending van dinsdag 24 november 2015 bij de LANGSTRAAT FM tussen 20:00 en 22:00 uur rond 21:30 

http://langstraatmedia.nl/ op LANGSTRAAT FM / 106.8

Vaak zien we maar een deel van wat er werkelijk is...  Een medium ziet meer...
Vaak zien we maar een deel van wat er werkelijk is... Een medium ziet meer...