Medium Esther Jacobs 

Medium Esther Jacobs 

Menu

BLOG 2015-2017 Vindt hier berichten, teksten, gedachtes, shoutouts, facebook updates, nieuwtjes, zomaar woordjes 🌻

13 May 2016

Hoeraaa 🎉 🎁🎁 KADO in de gehele maand APRIL een volledige READING 22 euro, neem je kans en maak een afspraak of geef een reading kado vol=vol 🎁🎁🎉


ONE YEAR OF READINGS

APRIL 1 jaar geleden, nam ik het besluit naar mezelf te luisteren en mijn gevoel te volgen. Ik begon van de ene op de andere dag READINGS op afspraak te verzorgen. Bijzonder mooi besluit, bracht bijzonder mooie readings, bracht bijzonder mooie mensen op mijn pad oftewel in mijn praktijk.


APRIL 1 jaar geleden, zie ik als mijn spirituele opening, ontluiking. De naam April komt van het Latijnse woord asperire, dat 'openen' betekent, ter aanduiding van de ontluikende natuur, Lente. En zo voel ik mij ook, geopend, aan het ontluiken, iedere dag weer en één met de natuur. Spiritualiteit is natuur, ik en jij, energieën, spirits,  wij zijn allemaal natuur.


GETAL 22 Mijn gevoel werd steeds versterkt en gesteund en steeds mooier door het vele keren terugzien van o.a. het getal 22 Dubbele getallen zijn een boodschap van de energieën en 22 staat voor de prachtige boodschap: "Je diepgewortelde overtuiging manifesteerd wonderen en prachtige nieuwe kansen. Blijf vertrouwen!"


Officieel heb ik mijn praktijk geopend op de bijzondere datum 08-08-2015 (=8-8-8) maar APRIL zie ik toch als mijn ONE YEAR ANNIVERSARY om dit samen met jullie te vieren, én de Lente te verwelkomen geef ik een mooi lente kado aan iedereen die dat wil:

De gehele maand APRIL alle afspraken voor een READING, volledig consult van min 1 uur normaal tarief 35 euro voor het krachtige bedrag van 22 euro 🎁


Plan je/jullie afspraak vol=vol pb of whatsapp/sms 0618665037 mij en stuur 3 verschillende datums, eventueel tijden erbij, vallend in APRIL as, wanneer jij/jullie zouden kunnen, ik reageer dan zsm om een datum te bevestigen, mijn praktijk is geopend 6 dagen in de week van 10:00 - 21:00 kan mijn telefoon niet beantwoorden tijdens een reading, stuur een bericht of voicemail ik reageer zsm.


Liefs,

Esther ♧

28 Mar 2016

Paaseieren zoeken, zoeken, zoeken, ja 1 gevonden, er zijn er meer, weer zoeken, kijken, kijken, nog ns kijken, oja zie je nou wel, weer 1, echt zijn er nog meer verstopt, oei dan maar voelen, bladeren, takken weg, miss begraven, en jahoor, niet te zien, maar wel op gevoel, weer 1 ei erbij...... Zoek en je zult vinden... Voel en je zult ervaren.... Deze eieren, sommigen ervan zitten miss verstopt, je denkt dat het er niet is.... maar het is er wel.... Vertrouw erop dat ze er zitten.... en kun je deze niet alleen vinden, als je wil kan ik je erbij helpen... Een reading toont op heldere wijze al je plekjes ♡

Fijne paasdagen, geniet ervan ♧♧♧🐰🐇🐓🐣

Liefs, Esther 🌹🍀🌻


Niet vergeten: Heel de maand april, volledig privé consult 22euro (ipv 35€) 🎉🍰

Http://tarot-medium-estherjacobs.simdif.com

28 Feb 2016

NIEUW

KORT CONTACT DAG iedere 3e donderdag vd maand

Inlopen zonder afspraak ieder HEEL UUR vd klok.


Vanaf februari start ik iedere derde donderdag van de maand met een KORT CONTACT DAG ♧


Wat is een Kort Contact dag?

Ik merk aan de bezoekers van mijn Like page en de vele berichten die ik ontvang in mijn inbox/whatsapp dat er behoefte is aan kort contact. Men stelt mij vaak directe vragen over zichzelf, of over hun dierbaren dat kan zijn partner/gezinslid/vrienden/familie of dierbare overledenen, of situaties waarin ze verkeren privé werk of anders waar ze graag een direkt antwoord of bevestiging op wensen.


Helaas is dat voor mij niet mogelijk om aan deze verzoeken te voldoen, gewoonweg omdat het er teveel zijn.


Daarom wil ik op een andere manier proberen toch een mogelijkheid te creëren.


Op een Kort Contact dag is mijn praktijk open voor iedereen, zonder afspraak. Inlopen ieder HEEL UUR. Het is dan mogelijk je vraag te stellen, gaat het over een persoon dan mag je een foto/sieraad laten zien.


Dit consult zal maximaal 15 minuten duren, misschien wat langer als het nodig is, ook afhankelijk van het aantal wachtende na u.


We gaan proberen of in deze tijd uw vraag voldoende beantwoord wordt, is de tijd niet voldoende, of blijkt dat voor uw vraag of situatie een volledige reading behoeft, dan meld ik u dat en dan kunt u ervoor kiezen om een andere keer te komen voor een volledig consult.


Dit kort contact vind plaats in mijn praktijk te Kaatsheuvel er zijn 7 stoelen beschikbaar, er is geen afspraak nodig, u kunt inlopen ieder heel uur van de klok.

Bij binnenkomst sluit u de deur rustig, het is een open ruimte, u kunt direct zien of ik op dat moment nog met een persoon bezig ben, ziet u dat en ziet u meerdere wachtende voor u, doe uw jas uit, en hang deze op de rugleuning van een beschikbare stoel en neem rustig plaats. Er staat thee of water voor u wanneer u behoeft. U komt vanzelf aan de beurt, het gaat op volgorde van binnenkomst of omdat ik u eerder vraag.


Dit is voor mij ook een Try-out en wil deze mogelijkheid voor iedereen bieden, voor uw komst vraag ik een toegang van €2,50 pp


Mijn werk gaat via energie en Geven en Nemen is ook energie,

Geven=Goed en Nemen is ook Goed en wanneer deze in balans wordt uitgevoerd dan ontstaat stroming van positieve energieën ♧


KORT CONTACT DAG

iedere 3e donderdag vd maand

Zonder afspraak,

inloop ieder heel uur van de klok

(Let wel, er is geen wacht ruimte, bent u vroeger dan dient u met binnenlopen te wachten)

Toegang  €2,50 pp


inlooptijden:

10:30 (einde 11:30)

13:15

14:15

15:15 (einde 16:15)

19:15

20:15 (einde 21:15)


Donderdagen:

3 maart (ipv 25 Februari ivm vakantie)

31 Maart

28 April

26 Mei

30 Juni


Voel je welkom,

Tot dan,

Liefs,

Esther ♧


Hier vind je al mijn nieuwe evenementen bij elkaar:

https://www.facebook.com/TarotEstherbx/events?ref=page_internal&key=events

16 Jan 2016

HUISREINIGING

Regelmatig ontvang ik aanvragen voor Huisreiniging. Op korte termijn is dat voor mij niet realiseerbaar en de kosten kunnen oplopen, daar ik uurtarief moet rekenen voor het 'reinigen' en reistijden en daarbij nog reiskosten. Wanneer jij het idee hebt dat Huisreiniging bij jou nodig is dan adviseer ik je om eerst bij mij op reading te komen. Het is opvallend vaak een mengeling vanuit de bewoners zelf dat er storende factoren in huis aanwezig zijn. Wanneer je bij mij op reading komt alleen of met meerdere volwassen personen vanuit je gezin die er 'last' van ondervinden, van kinderen kun je foto's brengen, alswel foto's van de plaatsen in huis waar zich storende factoren plaatsvinden, dan kan ik tijdens de reading onderzoeken wat er zich afspeelt, en waarom en hoe je ermee kan omgaan of oplossen.


Een reading brengt veel duidelijkheid, storende factoren in huis waar je 'last' van heb kunnen achteraf ook hele mooie betekenissen hebben en een reading brengt duidelijkheid, versterkt daardoor jouw energieveld en aura en kan ervoor zorgen dat de situatie zich voor jouw oplost.


De kosten van een reading van minimaal 1 uur is €25 (kennismakingstarief) t/m 31 januari vanaf 1 februari €35 (nieuw tarief) ♧

22 Dec 2015

Zo gaat een reading:


Wanneer je bij mij aan tafel schuift voor een reading voel ik je pijnen of waar je last heb, kan allerlei pijnen en of 'kwalen zijn, waarom ik deze voel hoeft niets te betekenen, gewoon omdat het jouw pijnen zijn, wanneer het toch meer betekenis heeft komt het tijdens de reading naar boven, dat kan oorzaak zijn of tips hoe de pijnen te verminderen of gerelateerd aan wat de reading duidelijk maakt. Ik voel wat er door je heen gaat aan gevoelens, dat kan angsten zijn, verdriet, onzekerheid, twijfels, allerlei gevoelens, ik krijg ook door waarvoor of waardoor deze gevoelens er zijn of ontstaan zijn, en ook hoe je deze gevoelens kunt overwinnen of weghalen/balans erin krijgen, ondertussen mag je een aantal kaarten trekken en voor jou op tafel open neer leggen, opvolgend verklaar ik met mijn energie en informatie die ik ontvang de beeltenissen op deze kaarten, de kaarten geven duidelijk weer, wat er op dit moment zich afspeelt met jou of in jouw leven en geeft jou duidelijkheid inzicht kennis en antwoord op je situatie en je vragen.

Net zoals voor een goede taart te bakken, je diverse ingrediënten nodig hebt en die juist afgepast vermengd op juiste schaal en met de juiste aandacht en juiste warmte maak je kans op een goede of zelfs betere taart.

Zo komt tijdens een reading/tarot legging jouw ingrediënten naar boven, ingrediënten/basis voor kans een leven te creëren die jij wil als ook hoe jij deze ingrediënten hanteert op de goede of minder goede manier, je herkent het en het wordt jou duidelijk dat je invloed kan uitoefenen hoe jij je leven kunt beleven. Jouw ingrediënten die belicht worden tijdens een reading wat betrekking heeft op jou of in relatie tot je vraag, voor elk ingrediënt een tarotkaart: zie foto's

•jouw heden

•jouw verleden

•jouw toekomst

•jouw karma

•jouw mogelijke toekomst

•jouw hoop

•Hoe jouw omgeving het beziet

•jouw angst

•jouw mee en tegenwerkende krachten

•jouw resultaat

•wat er zich nu afspeelt


De tarot legging wordt aangevuld met een aantal Engelenkaarten, de blauwe kaarten, deze geven in de vorm van een woord (en) aan wat voor punten van belang zijn om vanuit chaos terug te keren naar rust.


Al deze puzzelstukjes bij elkaar vormt jouw verhaal, het brengt je duidelijkheid, mogelijkheden, inzicht, kennis, rust, Hoe verder te gaan en hoe je toekomst te buigen indien nodig ten gunste van jou of ten gunste voor de situatie.

Tijdens de reading kunnen boodschappen van dierbare overledenen zich aankondigen, aan de hand van foto's kan ik gevoelens, informatie, waarnemingen en antwoorden ontvangen.


Tijdens de reading ,krijg je voldoende gelegenheid om te reageren en vragen te stellen ♧


Het doel van een reading is om op een oprechte manier en met goede zuivere intenties, jou heldere informatie te geven, zodat jij weer vooruit kunt met deze inzichten en antwoorden.


Benieuwd naar een reading, wil jij ook jouw ingrediënten zien in de kaarten?

Ik verzorg readings op afspraak, bekijk mijn website voor meer informatie http://tarot-medium-estherjacobs.simdif.com of stuur een pb, dan plannen we een dag/tijdstip ♧♧♧


Voel je welkom, ik help je graag ♧♧♧


Liefs, Esther

Paragnoste Medium Tarotiste

Spiritueel Coach en Counseling

Praktijk gevestigd te Kaatsheuvel


Foto: voorbeeld van een volledige tarot legging, nu met de beeltenissen naar onder, tijdens een reading liggen de kaarten open.

9 Dec 2015

Heb jij jouw reading al gedaan? Hoe heb jij dit ervaren? Je feedback/reactie kun je tegenwoordig bovenaan mijn facebook pagina bij RECENSIES plaatsen en wordt uiteraard zeer gewaardeerd door mij :) ♡

Alvast bedankt ♧♧♧


Plaats je feedback hier:

https://m.facebook.com/TarotEstherbx/


============================

3 Dec 2015


☆☆☆ADVENTSKALENDER☆☆☆

○○○○○○○KADOOTJES○○○○○○○


Lieve mensen, december is weer begonnen, een feestmaand voor velen maar ook voor velen onder ons een maand vol emoties♡


Dit is de reden waarom ik nu aan iets leuks heb meegedaan, om iedereen die dat nodig heeft een ♡ met liefde onder de riem te mogen steken ♧


☆Ik ga ook hier kadootjes uitdelen :) Ga snel naar de ADVENTSKALENDER facebook pagina like&tag, good luck ♧♧♧

http://www.facebook.com/Adventskalender-906140206121515/


♧Delen is..... het nieuwe helen ♧♡♧

27 Nov 2015

Beste mensen,

De Like&deel aktie op mijn facebook pagina voor een gratis reading, blijft nog wel even doorgaan, iedereen reageert er zo enthousiast op, dat maakt mijn dag en wordt ik helemaal blij van :)

Bekendmaking van de ontvanger vindt op zaterdag plaats of n dagje later, wanneer ik druk ben. Via pb wordt een afspraak gepland en de reading vindt dan meestal binnen 2 weken plaats. Het gaat om een volledig consult van minimaal 1 uur. Let wel: wil je kans maken, deel het bericht op je profiel, een like van deze pagina én deel van dit bericht is de enige tegenprestatie wat ik ervoor vraag :) soms check ik echt of een kansmaker dit bericht gedeeld heeft..... Heb jij jouw gratis reading al gedaan? Hoe heb jij dit ervaren? Je feedback/reactie kun je tegenwoordig bovenaan deze pagina bij RECENSIES plaatsen en wordt uiteraard zeer gewaardeerd door mij :)

Wil jij graag een reading, maar niet wachten op deze aktie, uiteraard is een afspraak maken voor een prive reading of groepsreading altijd mogelijk voorlopig nog voor een kennismakings tarief van €25 voor een volledig consult van minimaal 1 uur, via pb of via 0618665037 kun je een afspraak maken, privé of groepsreadings vinden plaats in mijn praktijk in Kaatsheuvel of via whatsapp, voel je welkom, ik help je graag ♧ Fijne dag nog ♧♧♧

26 Nov 2015

Wil jij horen hoe radiomaakster Carola vh programma "De week van Carola" vorige week haar reading bij mij ervaarde, luister hier naar de uitzending van dinsdag 24 november 2015 LANGSTRAAT FM tussen 20:00en22:00uur rond 21:30 heeft Carola verslag uitgebracht :)


http://langstraatmedia.nl/ op LANGSTRAAT FM / 106.8


Wil jij ook een reading, afspraak maken bekijk mijn website of like mijn FB PAGINA


Website http://tarot-medium-estherjacobs.simdif.com

Volg mij op http://facebook.com/TarotEstherbx


Like&deel aktie iedere vrijdag wordt 1 gratis reading weggegeven!

Wil jij ook kans maken ga naar mijn Like pagina en "Deel" mee :)

13 Nov 2015

○○○KADOTIP○○○

Leuke kadoTip, bestel optijd voor de feestdagen, voor in de schoen, onder de boom of in het Kerstpakket, beperkte voorraad!


Cadeau bon twv €25 voor een reading van minimaal 1 uur, ophalen of bestellen(+€1 verzendkosten)


Stuur mij een berichtje wanneer je graag een cadeau bon wil ♧♧♧


https://m.facebook.com/TarotEstherbx/

11 Oct 2015

○Plan je afspraak

○Kennismakingstarief geldig tijdens openingstijden

○Buiten openingstijden op aanvraag

○Aktie tarief voor particulieren is inclusief BTW

24 Sep 2015

INLOOPAVONDEN 2015

Afgelopen dinsdag was mijn eerste inloopavond, 5 dames vonden de weg naar mijn praktijk, het is een bijzondere avond geworden, inzichten zijn verstrekt en versterkt, oplossingen en tools zijn aangereikt, antwoorden, boodschappen van dierbare overledenen stroomden binnen, het was een fijne avond met een lach en een traan ♧


1 avond per maand verzorg ik inloopavonden, bekijk de events/datums op deze site bij agenda, de eerstvolgende is WOENSDAG 21 OKTOBER kosten voor deze avond pp €15 iedere aanwezige ontvangt een Spirituele en Tarot reading en een foto reading ♧

16 Sep 2015

♧KADOTIP♧


Vanaf nu verkrijgbaar CADEAU BONNEN twv €25 altijd inwisselbaar voor een consult.


Deze cadeaubon kun je ophalen of bestellen(excl verzendkosten)

Pagina:1 - 2 - 3 - 4
X
Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere bezoekers-ervaring te bieden.
Je kunt ze allemaal accepteren, of de soorten cookies kiezen die je wilt toestaan.
Privacy instellingen
Kies welke cookies u wilt toestaan terwijl u door deze website bladert. Houd er rekening mee dat sommige cookies niet kunnen worden uitgeschakeld, omdat zonder deze cookies de website niet zou werken.
Essentieel
Om spam te voorkomen gebruikt deze site Google Recaptcha in haar contactformulieren.

Deze site kan ook cookies gebruiken voor e-commerce- en betalingssystemen die essentieel zijn voor het goed functioneren van de website.
Google-services
Deze site maakt gebruik van cookies van Google om toegang te krijgen tot gegevens zoals de pagina's die u bezoekt en uw IP-adres. Google-services op deze website kunnen het volgende omvatten:

- Google Maps
Data gedreven
Deze site kan cookies gebruiken om bezoekersgedrag vast te leggen, advertentieconversies te monitoren en doelgroepen te creëren, waaronder van:

- Google Analytics
- Google Ads-conversies bijhouden
- Facebook (metapixel)